Mäklare Malmö City

Vi tycker det är viktigt att du som kund känner dig trygg under hela bostadsprocessen. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och värdering, så att du kan ta del av vår expertis helt förutsättningslöst, innan du bestämmer dig för ett eventuellt samarbete.

Malmö City
Slussplan 5 211 30 Malmö
040-692 55 00

Din mäklare i Malmö City

SkandiaMäklarna drivs av erfarna mäklare med engagemang. Vi har många kontor runt om i Sverige eftersom vi vet att god lokalkännedom tillsammans med hög service är viktigt för en lyckad bostadsaffär. Välkommen in till SkandiaMäklarna, din lokala fastighetsmäklare i Malmö.

Vi hjälper dig sälja och köpa bostad

Vi tycker det är viktigt att du som kund känner dig trygg under hela bostadsprocessen. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och värdering, så att du kan ta del av vår expertis helt förutsättningslöst, innan du bestämmer dig för ett eventuellt samarbete.

När du vill sälja eller köpa en bostad, en lokal eller tomt så är vi det rätta valet. Våra fastighetsmäklare i Malmö hjälper dig från början till slut, och är delaktiga i den grad du känner dig bekväm med. Från oss på SkandiaMäklarna kan du förvänta dig att få tillgång till:

  • Våra kontakter inom städ- och flyttfirmor samt homestylingföretag.
  • Våra trygghetsförsäkringar och andra tilläggstjänster
  • Våra samarbetspartners inom bank och finans
  • En driven och kunnig fastighetsmäklare som vet hur en lyckad bostadsaffär går till

Fastighetsmäklare i Malmö City

Hos din lokala fastighetsmäklare i Malmö sitter det engagerade och erfarna mäklare. De vet vilka arbetsmetoder som genererar lyckade bostadsaffärer, och de vet hur man hittar just ditt drömboende. I och med den goda lokalkännedomen så lyssnar de på dina prioriteringar, behov och önskemål – och omvandlar sedan dessa till en vägvisare mot rätt boende. Du kan alltid lita på att vi på SkandiaMäklarna värdesätter en bra kundrelation som vilar på förtroende och lyhördhet.

Vi tror på ett bemötande där du befinner dig

Om du är osäker vilka områden som ingår i SkandiaMäklarnas kontor i Malmö, kan vi gladeligen meddela att vi sträcker oss över hela Malmö innerstad och andra närliggande områden. Tveka inte kontakta oss, vi sätter din bostadsprocess i rullning.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.