Mäklare Landskrona

Vi är din mäklare i Landskrona och säljer både villor och bostadsrätter i stan, men även på andra ställen som Häljarp, Glumslöv, Ålabodarna, Härslöv, Asmundtorp, Saxtorp och Ven. Låt oss hjälpa till med värdering av din nuvarande bostad, objektsbeskrivning, visning samt budgivning.

Landskrona
Karlsgatan 9 252 24 Helsingborg
042-32 74 74

Din mäklare i Landskrona

Fastighetsmäklare i Landskrona med omnejd

Hög tid att se sig om efter en annan bostad? Låt SkandiaMäklarna i Landskrona hjälpa dig hitta ditt nya hem – och sälja ditt gamla. Med lång erfarenhet av att köpa och sälja bostäder vet vi vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Kom in till oss för att få veta mer, eller boka en kostnadsfri värdering av ditt hus eller lägenhet. Välkommen in till din lokala mäklare i Landskrona.

Vi är din mäklare i Landskrona och säljer både villor och bostadsrätter i stan, men även på andra ställen som Häljarp, Glumslöv, Ålabodarna, Härslöv, Asmundtorp, Saxtorp och Ven. Låt oss hjälpa till med värdering av din nuvarande bostad, objektsbeskrivning, visning samt budgivning. Vi hjälper dig även med de juridiska delarna av köpekontraktet, så allt går rätt och riktigt till. Lita på SkandiaMäklarna i Landskrona när du är redo för ett bostadsbyte. Vi förmedlar följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Sommarhus
  • Tomter
  • Nyproduktion
  • Skånegårdar

Om du väljer att anlita oss för en lyckad bostadsaffär kan du lita på att vi gör allt för att du ska bli så nöjd som möjligt. Med vår expertis och erfarenhet är du i trygga händer. Våra fastighetsmäklare kan den lokala bostadsmarknaden och vet vad du ska tänka på vid köp eller en försäljning. Låt oss hjälpa dig att hitta hem.

Flytta smart och enkelt med SkandiaMäklarna

Det behöver inte vara komplicerat, tidskrävande och tungt att flytta. Vi tipsar gärna om professionella städ- och flyttfirmor som gör grovjobbet åt dig. Det gör hela flyttprocessen lätt och rolig.

Fastighetsmäklare i Landskrona

Vill du bo i Borstahusen? Eller i en villa i Glumslöv? Kanske letar du efter ditt första boende? Oavsett vilket hjälper vi på SkandiaMäklarna i Landskrona dig att finna ditt drömhem. Vi vet hur marknaden fungerar och var du ska titta för att hitta rätt. Kontakta oss redan idag för ett förutsättningslöst möte eller en kostnadsfri värdering av din bostad.

 

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.