Mäklare Kista

Din lokala mäklare i Kista vet hur du bäst lyckas med din bostadsaffär. Välkommen in till oss för att starta igång en försäljning där fotografering, värdering, objektsbeskrivning, visning, budgivning och det avslutande köpekontraktet ingår.

Vill du köpa eller sälja bostad i Kista med omnejd? Kom in till SkandiaMäklarna i Kista för att få den expertis som våra kunniga fastighetsmäklare ger. Vi har stor lokalkännedom i området och mångårig erfarenhet av att hjälpa våra kunder till en lönsam bostadsaffär. Välkommen in på ett förutsättningslöst möte, kostnadsfri värdering av nuvarande bostad eller om du bara har en fråga om den lokala bostadsmarknaden.

SkandiaMäklarna kan bostadsaffärer

Din lokala mäklare i Kista vet hur du bäst lyckas med din bostadsaffär. Välkommen in till oss för att starta igång en försäljning där fotografering, värdering, objektsbeskrivning, visning, budgivning och det avslutande köpekontraktet ingår. Vi kan processen utan och innan och vill göra det så enkelt som möjligt för dig att byta bostad.

Din fastighetsmäklare i Kista

Vill du hitta hem? Ta hjälp av oss på SkandiaMäklarna för att scanna marknaden på intressanta bostäder. Vi kan våra områden utantill och rekommenderar gärna olika stadsdelar utefter dina önskningar och behov. Låt oss hjälpa dig att hitta ditt drömboende i Kista.

Att flytta ska vara enkelt

Vi vet vad som krävs för att en flytt ska bli så smidig som möjligt. Därför hjälper vi dig med allt det administrativa när det kommer till flyttprocessen. Vi bistår dig även med smarta lösningar gällande homestyling, städ- och flytthjälp. Våra samarbetspartners gör det enkelt för dig att flytta.

Välkommen till SkandiaMäklarna. Vi är din lokala mäklare i Kista med omnejd.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.