Mäklare Katrineholm/Flen

Dags att flytta? SkandiaMäklarna hjälper dig med kostnadsfri värdering av din bostad och ger dig gärna goda tips på hur du lyckas med din bostadsaffär. Vi har lång erfarenhet av fastighetsförmedling och vet vad som krävs för att våra kunder ska bli nöjda.

Katrineholm/Flen
Hantverkaregatan 2 641 30 Katrineholm
0150 63 30 30

Din mäklare i Katrineholm/Flen

Dags att flytta? SkandiaMäklarna hjälper dig med kostnadsfri värdering av din bostad och ger dig gärna goda tips på hur du lyckas med din bostadsaffär. Vi har lång erfarenhet av fastighetsförmedling och vet vad som krävs för att våra kunder ska bli nöjda. Välkommen till din lokala mäklare i Katrineholm/Flen för ett förutsättningslöst möte eller försäljning och köp av bostad.

Fastighetsmäklare i Katrineholm/Flen

SkandiaMäklarna är verksamma över hela landet med våra lokala kontor i små och stora orter. Vi kan bostadsmarknaden i närområdet och landet i stort. Oavsett om du vill flytta inom Katrineholm och Flen, eller längre bort, kan vi hjälpa dig på vägen mot ditt framtida hem. Våra fastighetsmäklare har bred kompetens och vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär. Låt oss hjälpa dig att hitta hem. Vi förmedlar många olika typer av fastigheter, bland annat följande: hus, bostadsrätter, sommarstugor, nyproduktion, tomter och gårdar och kommersiella fastigheter.

SkandiaMäklarna kan ditt nya närområde

Har du funderingar kring vad du kan förvänta dig om ett visst bostadsområde? Kom in till oss och red ut alla frågetecken. Vi vet inte bara hur du bäst köper och säljer bostad, vi vet även var skolor, bra restauranger, parker, bank- och postkontor ligger. Om du känner dig osäker på att trivas i ett potentiellt nytt hemkvarter, kan vi hitta ett som passar dig och dina preferenser ännu bättre. Med erfarenhet och god lokalkännedom leder vi våra kunder rätt.

Gör det lätt för dig

Har du hittat ditt drömboende? Grattis! Nu är det bara packning, flyttbil och flyttstäd som fattas. Ta hjälp av våra samarbetspartners och slipp den tråkiga delen med att flytta, alla tunga detaljer som lika gärna kan utföras av professionella. Det gör inte bara flytten roligare, den blir så mycket enklare.

Välkommen in till din mäklare i Katrineholm och Flen!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.