Mäklare Järfälla

Vi erbjuder både stark lokal förankring och kontaktytor över hela landet. SkandiaMäklarna har funnits länge och hjälpt många att hitta hem. Våra kunniga fastighetsmäklare hjälper dig med allt från objektsbeskrivning och visning till budgivning, köpekontrakt och potentiell trygghetsförsäkring.

Järfälla
Majorsvägen 30B 177 47 Järfälla
08-27 06 26

Din mäklare i Järfälla

SkandiaMäklarna i Järfälla känner den lokala marknaden och dess förutsättningar väl. Vi vet vad som krävs för att lyckas med bostadsaffären och gör det lätt för dig. Boka ett möte hos en erfaren fastighetsmäklare eller låt oss göra en kostnadsfri värdering av din bostad. Välkommen till din lokala mäklare i Järfälla med omnejd.

En pålitlig fastighetsmäklare i Järfälla

Vi erbjuder både stark lokal förankring och kontaktytor över hela landet. SkandiaMäklarna har funnits länge och hjälpt många att hitta hem. Våra kunniga fastighetsmäklare hjälper dig med allt från objektsbeskrivning och visning till budgivning, köpekontrakt och potentiell trygghetsförsäkring. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att byta bostad eller sälja en fastighet. Kontakta oss för att få veta mer om våra tjänster. Vi förmedlar bland annat följande fastigheter: Villor, Bostadsrätter, Gårdar och tomter, Nyproduktion och Fritidshus.

Sälj, köp och flytta tillsammans med oss

Även om du ser framemot att hitta din drömbostad, kan själva processen med att sälja, köpa och flytta kännas komplicerad. Låt oss hjälpa dig från första början till dess du har tillträde till ditt nya hem. Vi känner dessutom flera pålitliga städ- och flyttföretag som gör det hela så mycket enklare för alla som byter bostad.

Det behöver inte vara krångligt att flytta – i alla fall inte när du har SkandiaMäklarna vid din sida.

Hitta ditt framtida boende med SkandiaMäklarna

Letar du efter ditt framtida hem men känner att du kört fast i dina efterforskningar på Hemnet? Kontakta oss och låt oss hjälpa dig scanna marknaden. Vi har ett brett kontaktnät och får kontakt med nya säljare varje dag, det gör att vi snabbt kan tipsa dig om nya objekt dyker upp. Byt bostad tillsammans med SkandiaMäklarna.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.