Mäklare Höllviken

När du ska sälja eller köpa bostad är det bra med en professionell mäklare som stöd för att processen ska bli så lönsam och trygg som möjligt. SkandiaMäklarna har stor kompetens inom bostadsaffärer och vet hur marknaden ser ut, både lokalt och på nationell nivå.

Höllviken
Falsterbovägen 31 236 51 Höllviken
040-45 63 00

Din mäklare i Höllviken

Det är viktigt att anlita en pålitlig och kunnig mäklare när du ska köpa eller sälja bostad. SkandiaMäklarna har lång erfarenhet på bostadsmarknaden och god lokalkännedom i Höllviken med omnejd. Vi vet vad som är avgörande för en lyckad bostadsaffär och hjälper dig gärna. Välkommen till din lokala mäklare på ett förutsättningslöst möte. Du hittar oss i hjärtat av Höllviken, på Falsterbovägen 31.

Detta kan vi hjälpa dig med

När du ska sälja eller köpa bostad är det bra med en professionell mäklare som stöd för att processen ska bli så lönsam och trygg som möjligt. SkandiaMäklarna har stor kompetens inom bostadsaffärer och vet hur marknaden ser ut, både lokalt och på nationell nivå. Du möter stort engagemang och bred kunskap när du väljer att anlita oss, som många andra har gjort före dig. Vi erbjuder kostnadsfri värdering av ditt nuvarande boende, något som gör det enklare för dig att förutsäga vad du har att röra dig med vid köp av ny bostad. Låt oss hjälpa dig göra en lyckad bostadsaffär, oavsett fastighetstyp. Vi förmedlar villor och bostadsrätter på följande platser: Vellinge, Falsterbo, Höllviken, Ljunghusen, Skanör och Kämpinge.

Oavsett vad för typ av fastighet du letar efter har du hittat rätt mäklare. Vi vägleder dig i bostadsbytet.

Få hjälp från början till slut

Att flytta är ett stort företag. Inte bara ska du sälja din nuvarande bostad, du ska även hitta en ny och gå igenom visningar, budgivning och komma överens om en köpeskilling med säljaren innan kontraktet skrivs under. Först därefter kan tillträdet ske. Låt oss hjälpa dig redan från start och göra processen så mycket enklare. Vi förmedlar även tjänster inom flytt- och städhjälp samt homestyling. Allt för att underlätta för dig.

Fastighetsmäklare i Höllviken

Oavsett om du letar efter ditt första boende eller om du vill utöka din boytan, finner du den hjälp du söker hos din mäklare i Höllviken. Lita på vår kompetens, lokalkännedom och engagemang. Hitta ditt drömboende tillsammans med oss. Välkommen in!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.