Mäklare Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen

Ta vara på vår kunnighet och breda lokalkännedom. Hos SkandiaMäklarna får du inte bara tillgång till vårt kontaktnätverk, du får även hjälp med objektsbeskrivning, värdering, visning, budgivning och köpekontrakt.

Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen
LM Ericssons Väg 10G 126 26 Hägersten
08-588 105 55

Din mäklare i Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen

Anlita en kvalitetsmäklare när du ska köpa eller sälja bostad. SkandiaMäklarna har lång erfarenhet av att förmedla bostäder och vet vad som gör en bostadsaffär riktigt lyckad. Vi erbjuder kostnadsfri värdering av din bostad och svarar gärna på dina frågor och funderingar. Kom förbi eller boka ett möte med din lokala mäklare i Liljeholmen, Hägersten och Skärholmen.

Detta kan vi göra för dig

Vi är sedan flera år tillbaka verksamma i Aspudden, Gröndal, Liljeholmen, Midsommarkransen, Telefonplan, Hägerstensåsen, Västertorp, Mälarhöjden, Bredäng, Sätra, Skärholmen och Vårberg. Våra fastighetsmäklare kan den lokala bostadsmarknaden och berättar gärna mer om de olika stadsdelarna för dig. Vare sig du är intresserad av läget, lokala restauranger eller prisläget.

Vi förmedlar följande:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktion

Ta vara på vår kunnighet och breda lokalkännedom. Hos SkandiaMäklarna får du inte bara tillgång till vårt kontaktnätverk, du får även hjälp med objektsbeskrivning, värdering, visning, budgivning och köpekontrakt. Lita på din lokala mäklare i Liljeholmen, Hägersten och Skärholmen när du vill byta bostad. Vi hjälper dig göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Fastighetsmäklare i Hägersten/Liljeholmen/Skärholmen

Letar du efter ditt framtida hem? Ta hjälp av oss för att hitta rätt. Vi vet vilka fastigheter som kommer ut till försäljning innan många andra och tipsar dig gärna när ett intressant objekt dyker upp. Vare sig du letar efter din första lägenhet eller din andra villa hjälper vi dig med tips och råd. Med en engagerad mäklare vid din sida blir bostadsbytet enkelt.

Flytta enkelt med rätt hjälp

Det behöver inte vara tungt och besvärligt att flytta. Hela processen går smidigt när rätt hjälp anlitas. Vi tipsar om både städ- och flytthjälp för en enklare flytt. Kontakta oss eller kom förbi vårt kontor för att få mer information och hjälp i sökandet efter ditt nya boende. Välkommen!

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.