Mäklare Göteborg Väster

Vi arbetar så hårt vi kan för att du ska känna dig trygg och bekväm från dag ett, och vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter för att underlätta för dig

Göteborg Väster
Datavägen 6 436 32 Askim
031-28 50 02

Din mäklare i Göteborg Väster/Öster

Att hitta en fastighetsmäklare som du kan lita på är en viktig del i köp- och säljprocessen. Du är varmt välkommen till oss på SkandiaMäklarna och vårt lokala fastighetskontor i Sisjön.

Ledande fastighetsmäklare i Göteborg Väster

För att bli ledande fastighetsmäklare tror vi på stort engagemang, lokalkännedom, intresse för marknaden samt för dig som kund, genuin arbetsglädje och djup kunskap. Vi kan erbjuda en rad praktiska tilläggstjänster, som till exempel trygghetsförsäkringar, samarbete med och förmedling av inredare/homestyling samt med välrenommerade städ- och flyttfirmor.

Vi arbetar så hårt vi kan för att du ska känna dig trygg och bekväm från dag ett, och vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter för att underlätta för dig.

Hitta drömboendet med oss

Vi hjälper dig att hitta drömboendet oavsett om det är din första lägenhet eller kanske ditt andra hus. Vi bistår med allt från detaljerade objektsbeskrivningar, välorganiserade visningar, lotsning vid eventuell budgivning samt genomgång och påskrift av köpekontrakt. Alltihop får du samlat i en praktisk pärm som du kan spara och fylla på med uppgifter efter hand.

Välkommen att kontakta oss på SkandiaMäklarna Göteborg Väster när du ska köpa eller sälja bostad. Vi bistår med kunskap, erfarenhet och stor arbetsglädje.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.