fastighetsmäklare Danderyd

Vi på SkandiaMäklarna finns här för att se till att du känner dig nöjd och trygg med din affär.

Danderyd
Vendevägen 16 18269 Djursholm
08-755 80 50

Din mäklare i Danderyd

Vi på SkandiaMäklarna i Danderyd har från vårt kontor på Djursholms Torg hjälpt kunder att hitta hem i många år. Vi etablerade oss i Danderyd redan 1993 och har varit noga med att följa utvecklingen i kommunen sedan dess. Våra mäklare har en bred kompetens och lång erfarenhet av den lokala marknaden, vilket ger en extra trygghet för dig som kund. Varmt välkommen till Danderyds mest framgångsrika mäklare.

Detta gör vi på SkandiaMäklarna

Våra skickliga mäklare har lång erfarenhet av att arbeta i Danderyd. På kontoret är vi fyra mäklare med gedigen kunskap om kommunens respektive delområden; Djursholm Stocksund, Danderyd & Enebyberg. Det är den goda lokalkännedomen som gör det möjligt för oss att hitta den perfekta bostaden för dig till det rätta priset. Vi erbjuder en personlig service så att du lätt kan hitta den mäklare som passar just dig. SkandiaMäklarna har ett nära samarbete med både köpare och säljare för att underlätta din bostadsaffär och för att se till att allt går så smidigt som möjligt.

Vi förmedlar följande objekt:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktion
  • Fritidshus
  • Tomter
  • Gårdar

Fastighetsmäklare i Danderyd

Rådgör med oss så hjälper vi dig genom processen. Det är mycket att tänka på vid en bostadsaffär och det kan vara svårt att välja rätt utan erfarenhet. Vi på SkandiaMäklarna finns här för att se till att du känner dig nöjd och trygg med din affär.

Vårt utbud av tjänster

Den sedvanliga mäklartjänsten som vi på SkandiaMäklarna i Danderyd erbjuder dig som kund är en publik försäljning med annonsering på nätet och i dagspress. I en del fall passar det kanske bättre med en diskret ”under-hands-försäljning”. Din bostad annonseras då inte ut till allmänheten, utan vi letar istället efter potentiella kunder i vårt egna kundregister och nätverk.

Nyhet – andrahandsuthyrning.

Skall du t.ex. bo utomlands en tid passar det kanske bättre att hyra ut bostaden än att sälja den. Även i detta fall kan vi på SkandiaMäklarna i Danderyd hjälpa till.

Underhand

Varje år genomför vi ett flertal affärer under full diskretion och utan traditionell marknadsföring, d.v.s. underhand. Vi har ett stort kontaktnät med köpstarka spekulanter som vet precis vad de vill ha. De väntar gärna på rätt tillfälle och är beredda att betala för att få det hem de önskar. Vi anpassar alla våra försäljningar efter de önskemål och behov kunden har. För dig som letar efter ditt nästa boende innebär det att det är viktigt för oss att veta vad just du letar efter. Kontakta oss så berättar vi mer, vare sig du är köpare eller säljare.

Hitta drömboendet med SkandiaMäklarna

SkandiaMäklarna har lång erfarenhet av att bistå kunder vid köp och försäljning av bostäder. Våra mäklare är engagerade, serviceinriktade och strävar alltid efter att göra det enkelt för dig som kund, samtidigt som vi inte tummar på kvalitén. Lita på oss så hjälper vi dig att hitta rätt. Kontakta gärna oss vid funderingar och varmt välkommen till vårt nya kontor på Vendevägen 16 på Djursholms Torg för ett möte med en av våra mäklare.

Vill du veta värdet av din bostad?

Vi hjälper dig värdera din bostad enkelt, kostnadsfritt och utan förbindelser. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte. Vi hjälper dig med en lyckad bostadsaffär!

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera bostad med oss - kostnadsfritt!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer någon av våra duktiga mäklare att kontakta dig.