Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Din mäklare i Spanien

Nedan finner du våra kontor i Spanien. Klicka på kontoret för att komma till respektive kontorssida.

Costa Blanca

Costa del Sol

 • Estepona, Costa del Sol
 • Fuengirola, Costa del Sol
 • Malaga, Costa del Sol
 • Marbella, Costa del Sol
 • Nerja, Costa del Sol
 • Nueva andalucia, Costa del Sol
 • Kanarieöarna

  Mallorca

  En säker affär är en bra affär

  Vid förmedling av exempelvis nyproduktion samarbetar vi med ett noga urval av välrenommerade byggherrar i Spanien, vilket är en trygghet både för oss som mäklare och dig som köpare. Vid köp av nyproduktion får du bankgaranti på dina delbetalningar innan din bostad är färdigställd.

  Vi vänder oss både till dig som jobbar aktivt och behöver en avkopplande semesterbostad att åka till då och då, och till dig som trappat ned eller dragit dig tillbaka och kan tillbringa mer tid i ett soligare och skönare klimat.

  Oavsett om du vill köpa en bostad i Spanien för egen del, tillsammans med släkt eller goda vänner eller för ditt företags räkning, så kan vi erbjuda dig en trygg och säker affär..

  Du får en komplett service på köpet

  De praktiska och juridiska frågorna i samband med ditt bostadsköp i Spanien får du svar på. Vi hjälper dig med alla bank- och myndighetskontakter. Likaså kan vi ge dig goda råd om försäkringar och annat som berör din bostad.

  Även när ditt köp är klart finns vi till hands. Det kan gälla frågor som att du vill hyra ut din bostad eller ha hjälp med möbelköp, bilhyra, hantverkare och andra praktiska detaljer.

  Kanske det kommer en dag när du vill sälja. Då står vi också till tjänst. Och skulle du ha några övriga frågor? Ja, då finns vi för att ge dig svaren.

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i utlandet till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer