Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Köp nyproduktion genom oss. Vi har den kunskap och erfarenhet du behöver!

En del av vår förmedling av bostäder i Spanien är och har varit nyproduktion. Vi samarbetar endast med de mest solventa och välrenommerade byggherrarna och vi är mycket noggranna med att de nybyggnadsprojekt som vi rekommenderar uppfyller våra krav på en bra investering. 

Förutom en hög byggnadskvalitet ställer vi stora krav på övriga faciliteter såsom vackra och inbjudande gemensamma trädgårdar och poolanläggningar liksom närhet, helst gångavstånd till övrig service såsom affärer, caféer, restauranger etc. 

Vår kompetens och erfarenhet inom nyproduktion tillsammans med vårt kontaktnät inom hantverksektorn gör att du på ett säkert och tryggt sätt kan köpa din nyproducerade drömbostad genom oss. Vi håller dig självklart uppdaterad under byggnadsprocessen och finns alltid med vid slutbesiktningen av din bostad.

Med andra ord - vi hjälper dig genom hela köpprocessen, kontrollerar alla köpehandlingar och ser till att du gör en säker och trygg affär.  Och när du har köpt så finns vi på plats nära dig, vårt kontor ligger bara på några minuters bilväg från de flesta av våra rekommenderade nybyggnadsprojekt.

Överskådliga kostnader och personlig stil

Nyproduktion köper du till fast pris, vilket innebär att du slipper påfrestande budgivningar. Ett nytt hem kräver inte heller någon tidsödande och kostsam renovering. Allt är klart för möblering och vissa byggherrar erbjuder även fullt möblerade bostäder.

Varje nyproduktion har ett originalutförande som du kan påverka genom antingen kostnadsfria val, eller tillval som du köper till. Det kan röra sig om val av kakel & klinkers, skåpluckor, inner- och garderobsdörrar eller en justerad planlösning. Möjligheterna är många och varierar mellan olika projekt - men tänk på att du måste vara ute i tid!

Resan mot ett nyproducerat hem i Spanien är förstås längre än om du väljer att köpa en redan befintlig bostad. Men att det är väl värt mödan kommer du att förstå när du sätter nyckeln i din nya dörr. Välkommen hem!

Betalningsvillkor vid köp av nyproduktion

Vid köp av bostäder som är under uppförande sker normalt betalningar etappvis under byggnationen, där byggherren förser köparen med bankgarantier för alla belopp som erlagts innan bostaden är klar.  En normal betalningsplan kan se ut så här:

  • 3 000-6 000 € vid reservation av en bostad
  • 40-50% betalning i samband med påskrivet köpekontrakt 
  • Resterande belopp vid tillträde

Övriga kostnader och avgifter

  • Spansk mervärdesskatt (IVA) för nyproduktion av bostäder om 10% av köpeskillingen
  • Ytterligare ca 2,5 % för täckning av notarie- och advokatarvoden samt registreringsavgifter.
  • Kontakta oss för ett detaljerat kostnadsförslag på den bostad som du är intresserad av

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i utlandet till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer