• Välkommen till Mar Menor – Europas största saltvattenslagun

  • Santiago de La Ribera – Mar Menor

Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Mar Menor

De långgrunda stränderna, det stilla vattnet och det utomhusvänliga klimatet året om gör Mar Menor en utmärkt plats för bad- och vattenaktiveter - för hela familjen. Det finns ett brett utbud av olika föreningar för t.ex. Kite-surfing, Kanot, Segling, SUP och Dykning.

Hit söker sig många på grund av det läkande och mineralrika vattnet i Mar Menor med en behaglig badtemperatur ändra in till november med en medeltemperatur i luften på 22 grader.

De varma saltsjöarna och den läkande leran i Lo Pagán är ett helt naturligt utomhus-SPA som alla har tillgång till att nyttja. Det är konstaterat att de hälsosamma jonerna i luften som uppstår här underlättar symptomen för dem som har  Astma, Atros, Psoriasis eller liknande. Inte långt ifrån saltsjöarna finner du ett faktiskt SPA som använder sig av saltvattensbad och leran som finns i saltsjöarna i sitt utbud av massage och kurer.

En annan anledning till varför Mar Menor är ett sådant populärt område är den höga pulsen under sommarmånaderna.  Strandbyarna får mer än dubbelt så många invånare. Restauranger, barer och strandpromenadernas Chiringuitos har fullsatta uteserveringar med besökare i alla åldrar. Du får uppleva live-musik och dans på strandtorgen, marknader och alla möjliga aktiviteter för de yngre.

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i utlandet till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer

Senast inkomna Utland

Avd. Habana 12
Ett stenkast från stranden
Arona, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
4 rum, 82 kvm
367 500 EUR
Nybyggda lägenheter i centrala Torrevieja!
Cibeles! Nybyggda lägenheter i centrala Torrevieja.
Torrevieja - Torrevieja, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien
3 rum, 50 kvm
123 950 EUR
Avenida Diego Ramirez Pastor
Välskött lägenhet i stan med utsikt över poolområde
Torrevieja - Torrevieja, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien
4 rum, 56 kvm
99 000 EUR