Statusmeddelande

Platser kunde inte hämtas, vänligen försök igen.
Du kan fortfarande söka på område.
Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Oliva

Oliva ligger cirka 75 km söder om Valencia och cirka 100 km norr om Alicante. Kommunen har ungefär 25 800 invånare och ingår i Gandias storstadsområde. 
Oliva har länge varit en populär tillflyktsort för spanjorer som bor i andra delar av landet men nu har även utländska besökare upptäckt denna trevliga stad bl.a. på grund av de underbara stränderna.
Här finns drygt 10 km långa rena sandstränder med klart vatten och sanddyner som skiljer apelsinodlingarna från havet. Livligaste områden är runt stränderna i Daimus, Miramar och Guardamar. Pego-Oliva Fen är ett naturreservat, ett område med våtmarker med ett rikligt djurliv och växter av stort ekologiskt värde.  
Det finns också en populär golfbana, Oliva Nova Golf som är en strand och golfanläggning, som erbjuder 18 hål och är ett rent golfparadis. Severiano Ballesteros har designat banan och den är på 50 hektar med breda fairways och vattenhinder.  Banan är 6312 meter men ganska platt och ett nöje att spela på. Utslagsplatserna är bra på de flesta hålen men sträckan till green kräver lite list. Havets närvaro som inte syns från banan men som man känner av vinden bestämmer strategi och rätt klubba på varje hål.  Steve Ballesteros har uttryckt följande: "This course offers great possibilities to all golfers, as it has short, medium and long holes, and fairways with left and right doglegs. I think it poses a challenge to any golfer”.
 
Det finns också ett mycket känt hästcenter som betyder mycket för den europeiska ridningen. 
Oliva Nova Equestrian Centre, med fem arenor byggda av Klauss Dammann kan detta center jämföras med de bästa internationella arenorna eftersom de bästa ryttarna från över 44 länder från alla 5 kontinenter kommer hit. Oliva Nova Equestrian Centre är kvalificerat att vara värd för officiella tävlingar, både nationella och internationella i både dressyr och hoppning.

Senast inkomna Utland

Las Lomas del Higueron 3
Enastående takvåning med otrolig takterrass i Reserva Higueron
Reserva del Higuerón, Fuengirola, Costa del Sol, Spanien
3 rum, 80 kvm
625 000 EUR
Las Lomas del Higueron 3
Rymlig lägenheter med plats för hela familjen och otroliga uteplatser
Reserva del Higuerón, Fuengirola, Costa del Sol, Spanien
3 rum, 80 kvm
265 000 EUR
AV. Higueron, 5, parcela U3-01, 29639 Benalmadena
Unik villa med kustens bästa utsikter
Reserva del Higuerón, Fuengirola, Costa del Sol, Spanien
10 rum, 785 kvm
3 900 000 EUR