Statusmeddelande

Platser kunde inte hämtas, vänligen försök igen.
Du kan fortfarande söka på område.
Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Benigembla

Den charmiga byn Benigembla hade det officiella namnet Benichembla fram till 1999 då Valencian Generalitat godkände det traditionella, historiska och uteslutande Valencias namn som Benigembla.
Benigembla är en av de åtta städerna i Marina Alta och ligger i den vackra Jalon-dalen ca 20 minuter från huvudvägen AP7. Denna motorväg leder till både Alicante och Valencia flygplatser och resan till någon av dessa flygplatser tar ungefär en och en halv timme med bil. De närmaste stränderna ligger vid Vergel och Denia. Benidorm, Javea och Moraira är ungefär en halvtimme bort.
Benigembla är en typisk spansk by i inlandet och här bor ca 600 personer. Befolkningen livnär sig främst inom jordbruk och serviceområdet. Här odlas olivträd, mandel, druvor och citrusfrukter.
Trots att det är en liten stad finns här en kommunal pool, flera trevliga små restauranger, barer och några små hotell, rådhus, bibliotek, apotek, idrottscenter, skola, läkarmottagning samt övriga tjänster som man kan behöva för det vardagliga livet. I Ondara, 20 minuter bort, ligger det största köpcentret i området.

Senast inkomna Utland

Avd. Habana 12
Ett stenkast från stranden
Arona, Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien
4 rum, 82 kvm
367 500 EUR
Nybyggda lägenheter i centrala Torrevieja!
Cibeles! Nybyggda lägenheter i centrala Torrevieja.
Torrevieja - Torrevieja, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien
3 rum, 50 kvm
123 950 EUR
Avenida Diego Ramirez Pastor
Välskött lägenhet i stan med utsikt över poolområde
Torrevieja - Torrevieja, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien
4 rum, 56 kvm
99 000 EUR