Statusmeddelande

Platser kunde inte hämtas, vänligen försök igen.
Du kan fortfarande söka på område.
Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Benigembla

Den charmiga byn Benigembla hade det officiella namnet Benichembla fram till 1999 då Valencian Generalitat godkände det traditionella, historiska och uteslutande Valencias namn som Benigembla.
Benigembla är en av de åtta städerna i Marina Alta och ligger i den vackra Jalon-dalen ca 20 minuter från huvudvägen AP7. Denna motorväg leder till både Alicante och Valencia flygplatser och resan till någon av dessa flygplatser tar ungefär en och en halv timme med bil. De närmaste stränderna ligger vid Vergel och Denia. Benidorm, Javea och Moraira är ungefär en halvtimme bort.
Benigembla är en typisk spansk by i inlandet och här bor ca 600 personer. Befolkningen livnär sig främst inom jordbruk och serviceområdet. Här odlas olivträd, mandel, druvor och citrusfrukter.
Trots att det är en liten stad finns här en kommunal pool, flera trevliga små restauranger, barer och några små hotell, rådhus, bibliotek, apotek, idrottscenter, skola, läkarmottagning samt övriga tjänster som man kan behöva för det vardagliga livet. I Ondara, 20 minuter bort, ligger det största köpcentret i området.

Senast inkomna Utland

Calle Los Naranjos 2
Radhus med havsutsikt i Capistrano Village
Nerja, Nerja kontoret, Costa del Sol, Spanien
4 rum, 136 kvm
380 000 EUR
Patrimi Dinant
Underbara villor i mysiga La Finca Golf
Torrevieja - Rojales - Ciudad Quesada, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien
5 rum, 156 kvm
474 000 EUR
Calle Pintor Sánchez Cotán 18
Lägenhet med havsutsikt i Cerrado de Calderón
Malaga, Malaga kontoret, Costa del Sol, Spanien
4 rum, 132 kvm
329 000 EUR