Costa Blanca - SkandiaMäklarna Spanien
Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Costa Blanca

Att köpa ett boende på Costa Blanca är ett sätt att göra verklighet av sina drömmar. När höststormarna börjar rista bland björkarna hemma dricker du kaffe på terrassen, köper grönsaker på marknaden och tar en härlig promenad efter kvällsnyheterna.

Kultur, sport eller lata dagar på playan

Costa Blanca ger dig möjlighet att kombinera den lugna vilsamma livspulsen på terrassen, vid poolen eller på stranden med ett aktivt och rikt liv. Golf, ridning eller tennisspel året om och kulturella utflykter till de sevärda städerna Alicante, Cartagena och Murcia.

Costa Blanca på den spanska östkusten har ett underbart klimat. Här skiner solen 320 dagar om året och det behagliga klimatet ger dig energi att utnyttja områdets alla möjligheter. Costa Blanca har allt från storslagna golfbanor och härliga sandstränder till spännande fornlämningar och dessutom ett modernt stadsutbud med biografer, shopping och restauranger.

Världshälsoorganisationen, WHO, klassar kustremsan som en av de mest hälsosamma platserna i världen att bo på. Reumatiker och andra med värk- muskel- eller ledbesvär mår bättre på Costa Blanca. Detta beror främst på de många soldagarna och värmen som fördelar sig ovanligt jämnt över året med en medeltemperatur på 20 grader C.

Den mest kända staden är Torrevieja som har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Här finns förutom fina sandstränder och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Se vårt utbud av bostäder i Costa Blanca här!

Senast inkomna Utland

Lägenhet i exklusiva Hill Collection
Lägenhet i exklusiva Hill Collection
Reserva del Higuerón, Fuengirola, Costa del Sol, Spanien
3 rum, 95 kvm
395 000 EUR
Suites Fuengirola 3Bed
Suite Fuengirola, central nyproduktion till attraktiva priser
Las Lagunas, Fuengirola, Costa del Sol, Spanien
4 rum, 63 kvm
159 000 EUR
Suites Fuengirola 1Bed
Suite Fuengirola, central nyproduktion till attraktiva priser
Las Lagunas, Fuengirola, Costa del Sol, Spanien
2 rum, 45 kvm
119 000 EUR