Mallorca

Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Din mäklare på Mallorca

Funderar du på att köpa eller sälja bostad på Mallorca? Hör av dig till oss på SkandiaMäklarna i Palma, vi bistår dig under hela processen. Vi har funnits på plats i Spanien sedan slutet av 90-talet och kan den spanska bostadsmarknaden samt Mallorca utan och innan. Vi finns här från start till avslut och vet hur du lyckas med din bostadsaffär. Vår vision är att vara en ledande kvalitetsmäklaren från Sverige med fokus på trygghet, ansvar och förmåga.

Välkommen till hem!

Erfarna fastighetsmäklare på Mallorca

Mallorca har mycket att erbjuda. Här finns inte bara många fantastiska golfbanor och kilometerlånga stränder utan även ett härligt stadsliv och pulserande nattliv. Du som gillar cykling har många av rutter att ta dig an, du som hellre vandrar kan göra det på otaliga leder i bergen samt på västkusten. Tennis, padel, konst, marknader, caféer och god mat? Allt hittar du här. Några av orterna på Mallorca är följande:

 • Alcudia
 • Pollensa
 • Manacor
 • Andratx
 • Consell
 • Inca
 • Santa Maria del Cami
 • Port de Soller
 • Esporles
 • Cala Dór
 • Colonia de Sant Jordi
 • Palma de Mallorca
 • Santa Ponsa
 • Valldemosa
 • Deia

500 kilometer kustlinje och storstad

Upptäck allt ön har att erbjuda med oss. Mallorca har något för alla. Långa sandstränder för barnfamiljerna, små inbjudande vikar mot solnedgången på tu man hand, slingrande bergsvägar för vältränade ben, intensiv storstad för kaffetörstande shoppare, häftiga disco för våra ungdomar och god mat för livsnjutaren. Infrastrukturen är i världsklass så man når hela ön inom max en timme med bil och ändå känner du att du alltid kan hitta en plats för dig själv.

En säker affär är en bra affär

Vid förmedling av exempelvis nyproduktion samarbetar vi med ett noga urval av välrenommerade byggherrar i Spanien, vilket är en trygghet både för oss som mäklare och dig som köpare. Vid köp av nyproduktion får du bankgaranti på dina delbetalningar innan din bostad är färdigställd. Letar du efter ett semesterboende eller är du mer sugen på att flytta ner hit på heltid? Vi vänder oss både till dig som jobbar aktivt och behöver en avkopplande semesterbostad att åka till då och då samt till dig som trappat ned eller dragit dig tillbaka och kan tillbringa mer tid i ett soligare och skönare klimat. Det finns många svenskar som lever på Mallorca och njuter av den spanska kulturen året om. Du kan sätta barnen i skola eller spela golf som pensionär, oavsett vilket så finns vi på plats för att guida dig till ditt framtida boende på vår favoritö i Medelhavet. Vill du köpa en bostad i Spanien för egen del, tillsammans med släkt eller goda vänner eller för ditt företags räkning, så kan vi alltid erbjuda dig en trygg och säker affär.

SkandiaMäklarna kan Mallorca

SkandiaMäklarna Palma har givetvis god lokalkännedom här i området. Vi visar dig gärna nyinkomna objekt, vare sig det är en lägenhet med solterrass eller en fristående villa med tillhörande pool och mandelträd. Med engagemang, personlig service och stor kompetens hjälper vi dig lyckas med din bostadsaffär. Välkommen hem till oss på SkandiaMäklarna, din fastighetsmäklare på Mallorca.

Träffa våra mäklare

Christian Thomander
Mäklare
christian.thomander [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
german
spanish
swedish
Joakim Jungåker
Mäklare
joakim.jungaker [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
german
swedish
Martin Sjöqvist
Mäklare
Franchisetagare
martin.sjoqvist [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
german
swedish

Kontakta oss!

Telefon

+46 73 5083737

Besök & Postadress

Carrer de Triana, 51. 07014 Palma
martin.sjoqvist [at] skandiamaklarna.com

Kontakta oss

Ange telefonnummer inkl. landskod.

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i utlandet till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer