Altea bild

Altea

Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Din mäklare i Altea

Norra Costa Blanca är en vacker del av Spaniens kustremsa som sträcker sig från Alicante i söder till Denia i norr. Ett fascinerande och varierande landskap blandat med oliv- och pinjeträd, vackra väldoftande apelsinlundar, mandelträd och vingårdar, höga mäktiga natursköna berg och charmiga vikar och härliga stränder längs hela kusten.

Alicante är Costa Blancas mittpunkt med Alicantes flygplats som är en av Spaniens mest trafikerade flygplatser och härifrån tar man sig lätt till de viktigaste turistområdena norrut till de lite mer charmiga byarna där kultur och historia är möts. Många vackra små städer som den vita staden Altea till de charmiga bergsbyarna som t.ex. Sella, Xalón, Bolulla, Tárbena, Callosa d´En Sarria och världskulturarvsstaden Guadalest finns här.

På norra Costa Blanca är bebyggelsen oftast låg med villor och radhus i överväldigande miljöer med utsikt över hav och berg, charmiga byhus i de genuina spanska byarna. Den här delen av Costa Blanca anses vara lite mer exklusiv.

Vårt team kan alla orterna inom detta område, som sträcker sig från Villajoyosa i söder till Benissa i norr, på sina fem fingrar, så vänd er med förtroende till oss så hjälper vi er att hitta rätt plats för ert drömboende.

Vi kan även hjälpa er med bostäder från Benissa i söder till Gandia i norr så titta gärna på vår andra hemsida, Denia, för att se vårt utbud där.

Ta kontakt med oss så guidar vi dig genom hela ditt bostadsköp, från sökande av bostäder till nyckeln i handen. Vi erbjuder dig den bästa och mest serviceinriktade mäklartjänst du kan hitta med god lokalkännedom, vänligt bemötande, hög servicenivå och stort engagemang som hörnstenar i vår verksamhet.

Träffa våra mäklare

Henrik Frankenberg
Office Manager
Franchise owner
henrik.frankenberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

Kontakta oss!

Telefon

Besök & Postadress

altea [at] skandiamaklarna.se

Kontakta oss

Ange telefonnummer inkl. landskod.

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i utlandet till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer