Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Din mäklare i Alicante

SkandiaMäklarna har lång erfarenhet av att förmedla bostäder och sommarhus i södra Spanien. Vi hjälper dig med att köpa och sälja fastigheter i Alicante, oavsett om det är en kommersiell fastighet, en bostadsrätt, andelslägenhet eller ett fristående hus. Med god lokalkännedom, djupt engagemang och vid kompetens finns vi här för dig när du behöver oss. Välkommen!

Din fastighetsmäklare i Alicante med omnejd

Alicante är en populär strandstad på Spaniens östkust där du hittar allt från långa stränder till tapasrestauranger, många sevärdheter och inte minst en hel del intressanta objekt. Vi hjälper dig gärna tillrätta i staden och dess omnejd. Här har vi funnits på plats länge och vi vet inte bara var det bästa området för barnfamiljer är, vi kan även guida livsnjutare och friluftspersoner rätt. Dessutom har vi stor kunskap om förutsättningarna på bostadsmarknaden här nere och berättar gärna vad vi vet när du behöver råd eller tips. När du anlitar oss får du hjälp med följande:

  • Vi scannar marknaden åt dig och tipsar om intressanta objekt
  • Vid försäljning bistår vi med visning och budgivning
  • Vi hjälper dig med juridik och regler
  • Vi fotograferar, värderar och skapar annons när du ska sälja

Samt mycket mer. Kontakta oss för att få mer information!

Sol, hav och smala gränder

Alicante är beläget mitt på Costa Blanca, som är välkänt för sina milsvida vita stränder. Med både livligt stadsliv och lugnare oaser av avskildhet finns här något för de allra flesta. Besök vingårdar, vandra i berg och natur eller drick vin på en lokal bar med tapas och musik. Den som är sugen på äventyr, god mat och soliga dagar har hittat hem i Alicante. Vi på SkandiaMäklarna kan staden utan och innan och hjälper dig finna din plats i solen.

Flytta enkelt till Alicante och Costa Blanca

Många vill hitta hem i Spanien, inte minst en hel del svenskar. Det gör att det är enklare än förut att flytta både bohag och livets vardag till dessa delar av Europa. Även om du bara vill ha ett semesterboende finns det gott om hjälp att få för att göra hela flytten enkel och problemfri. Vi rekommenderar gärna experter inom logistik och flytt för att göra processen så snabb som möjligt.

Tveka inte att höra av dig eller stanna till vid vårt kontor. Du når oss på alicante [at] skandiamaklarna.se och/eller +34 693 91 73 73. SkandiaMäklarna finns här för dig!

Träffa våra mäklare

Henrik Frankenberg
Office Manager
Franchise owner
henrik.frankenberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Johan Frankenberg
johan.frankenberg [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
Trolle Frankenberg
Real Estate Agent
trolle.frankenberg [at] skandiamaklarna.com (E-posta)

Kontakta oss!

Telefon

+34693917373

Besök & Postadress

Calle Colon 15
03001 Alicante
alicante [at] skandiamaklarna.com

Kontakta oss

Ange telefonnummer inkl. landskod.

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i utlandet till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer

Senast inkomna bostäder Alicante