Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

La Zenia & Cabo Roig

La Zenia, Cabo Roig och Campoamor erbjuder vackra badvikar, stränder och härlig utsikt över medelhavet. Områdena är vackra, trivsamma och väletablerade med en blandning av villor, radhus och lägenheter samt ett stort utbud av restauranger och caféer. Det finns ett flertal mindre köpcentrum som erbjuder den service du behöver, oftast på gångavstånd.

Här bor du i strandnära och levande område året om och nära till det förstklassiga utbudet i La Zenia Boulevard Shopping Center. Inom en radie på 5 km finns det 4 fina 18-hålsgolfbanor; Villamartin, Las Ramblas, Campoamor och Las Colinas.

Cabo Roig

Metropolitiska Cabo Roig anses av många vara södra Costa Blancas juvel. Känd för sina sandstränder, luxuösa villor och natursköna promenadsträckor längs Medelhavskusten med utsikt ända till Torrevieja i norr och La Manga i söder. Stränderna Cala Caleta och Cala Capitan har utmärkelsen Blå Flagg för dess miljövård, service, säkerhet och inte minst skönhet.

Restaurante Cabo Roig med utsikt över gamla hamnen.

I området finns förstklassiga restauranger, både nere vid havet och längs huvudvägen N332. Den gamla hamnen i Cabo Roig är väl värd ett besök. Här är segling den stora sporten men andra vattensporter erbjuds också under sommarhalvåret. Men det är ändå det gamla vakttornet - Torre Vigía de Cabo Roig - som dominerar i den fridfulla maritima miljön.

Med ett av de bästa lägena i Cabo Roig, högt beläget och nära den vackra strandpromenaden ligger Aguamarina, ett projekt som nyligen påbörjats och som vi verkligen rekommenderar på denna attraktiva del av södra Costa Blanca.

 

Senast inkomna Utland

Calle Los Naranjos 2
Radhus med havsutsikt i Capistrano Village
Nerja, Nerja kontoret, Costa del Sol, Spanien
4 rum, 136 kvm
380 000 EUR
Patrimi Dinant
Underbara villor i mysiga La Finca Golf
Torrevieja - Rojales - Ciudad Quesada, Torrevieja, Costa Blanca, Spanien
5 rum, 156 kvm
474 000 EUR
Calle Pintor Sánchez Cotán 18
Lägenhet med havsutsikt i Cerrado de Calderón
Malaga, Malaga kontoret, Costa del Sol, Spanien
4 rum, 132 kvm
329 000 EUR