Stöd VSK – byt hemmaplan!

Hur fruktansvärt drastiskt får man egentligen uttrycka sig för att fånga din uppmärksamhet? Nåväl, det är faktiskt för ett riktigt gott syfte.

Givetvis ska du inte byta fotbollslag. Många av oss på SkandiaMäklarnas kontor i Västerås är dedikerade VSK:are, och vi vill förstås att laget ska lyckas så bra som möjligt.

Därför vi har ett samarbete med VSK Fotboll som innebär att när du säljer din bostad med vår hjälp och kommer till oss via bannern (annonsen) på klubbens hemsida, så skänker vi 6 procent av mäklararvodet exklusive moms till klubben. Ditt byte av hemmaplan är alltså riktigt bra för VSK!

Om du ska sälja din bostad och vill stödja VSK Fotboll, fyller du bara i formuläret nedan för att boka en kostnadsfri värdering. Du binder dig inte för något förrän vi tillsammans har kommit överens om, och skrivit under, ett uppdragsavtal om att sälja din bostad.

Förutsatt att vi får uppdraget och försäljningen genomförs, sponsrar vi alltså VSK Fotboll med 6 procent av arvodesbeloppet exklusive moms. Använd formuläret nedan, så att vi kan se att du kommer från klubbens hemsida. Tillsammans lyfter vi VSK!

Välkommen till oss. Välkommen hem.

Boka en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy