Valencia

Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Valencia – det nya Barcelona!

Valencia ligger mitt emellan Costa Blanca och Costa del Azahar. Det är Spaniens tredje största stad och har cirka 800 000 invånare och är verkligen en orörd pärla. Oerhört vacker med sina fantastiska hus, rika kulturliv, stränder och många spektakulära aktiviteter. Här finns en blandning av gamla och nya byggnader, vilket gör att staden har en unik och autentisk atmosfär. Från medeltida slott och torn till modernistisk och konstnärlig arkitektur, från fina exklusiva små affärer till stora köpcentrum. I den centrala delen av staden är gatorna breda, med alléer som gränsar till höga, vackra byggnader.

Grönskande parker

Valencia har många fina parker och har den största innerstadsparken i hela Europa som slingrar sig nio kilometer utanför gamla stan. Turiaparken, som brukade vara en flod, är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. I parken finns andra sevärdheter som Valencias Art and Science Museum, Oceanogrific, med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där cirka 4 000 djur lever i naturliga miljöer.

Fantastiska marknader

Valencias mest kända och historiska marknad är Mercado Central och här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror här då de vill ha så närproducerade produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. De andra marknaderna som är väl värda ett besök är Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa. Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.

Mångkulturella och charmiga områden

Valencia har många fantastiska områden och ett av dem som är på väg uppåt är Ruzafa. El Barrio del Carmen är ett annat, mångkulturellt och kanske det charmigaste området i centrala Valencia. Här äter man gott från världens alla hörn. Ett av de vackraste torgen i Valencia, är Plaza de la Reina, belägen i gamla stan. Det är ett bra ställe att umgås på med många bra restauranger.

Sol och bad

Valencia har många stränder längs kusten, varav flera är orörda. Stränderna är breda och långa och det är sand. La Malvarrosa är den populäraste stranden som ligger runt hamnområdet och delas upp i två sektioner, Playa las Arenas och Playa Cabanyal, som sträcker sig upp till Playa de Patacona. Lite längre bort ligger de andra lokala stränderna Playa de Pinedo och Playa el Saler, vilka har en golfbana i sin närhet.

Valencia har verkligen allt man kan önska sig! Det är också därför många skandinaver vill bo här och många väljer också att studera i Valencia då det finns flera bra universitet och högskolor.

SkandiaMäklarna är Din mäklare i Valencia

Vi på SkandiaMäklarna har god lokalkännedom i området, de rätta kontakterna och vi erbjuder dig personlig service från första möte tills dess att du har nycklarna i handen. Likaså finns vi här för dig som vill sälja en bostad eller fastighet. Välkommen till oss på SkandiaMäklarna Valencia. Ring oss på +34 966 367 799 eller maila valencia@skandiamaklarna.com, vi finns tillgängliga årets alla dagar.

Träffa våra mäklare

Araceli Arandiga
Kontorschef
araceli.arandiga [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
spanish
swedish
Håkan Sigemark
Marknads- och försäljningschef
hakan.sigemark [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
denmark
english
german
norwegian
swedish
Monique Broekhuis
Säljare
Holland
monique.broekhuis [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
netherlands

Kontakta oss!

Telefon

+34 966 367 799

Besök & Postadress

Calle Colon 18
46004 Valencia
valencia [at] skandiamaklarna.com

Kontakta oss

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i Spanien till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer