Statusmeddelande

Platser kunde inte hämtas, vänligen försök igen.
Du kan fortfarande söka på område.
Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Din mäklare i Lo Pagán

Vill du hitta semesterboende eller ditt framtida hem i spanska Lo Pagán? SkandiaMäklarna finns på plats och kan området utan och innan. Vi finns här för dig oavsett om du vill köpa eller sälja en fastighet och bistår med allt från objektbeskrivning till visning, budgivning och köpekontrakt. Välkommen till oss när du vill hitta hem i södra Spanien.

Engagerad fastighetsmäklare i Lo Pagán

Lo Pagán ligger vid en sjö med lera som är känd för sina medicinska effekter, och “mud baths” är vanligt förekommande i området. Här är soltimmarna även många och lagunen Mar Menor har vackra stränder och långa promenadstråk. SkandiaMäklarna är din engagerade och kunniga fastighetsmäklare i området, vi visar dig både intressanta objekt och bistår dig vid en eventuell försäljning när du vill byta boende. Förutom Lo Pagán förmedlar vi bostäder och fastigheter i närliggande områden:

  • Balsicas
  • San Pedro del Pinatar
  • Mar Menor
  • Torre Pacheco
  • Los Alcazares
  • El Morche

Poolbad, golf eller tapas?

Costa Calida betyder den varma kusten – och det är den sannerligen. Här är det alltid ett behagligt klimat och du som gillar att vara ute har många aktiviteter att välja bland. Med golfbanor och stränder nära, liksom charmiga småbyar och alltid ett rikt kulturliv att ta del av är det inte konstigt att så många väljer att bosätta sig här. Vare sig det är semesterboende eller en flytt på heltid som gäller.

Vi vet hur du enklast flyttar ditt bohag och rekommenderar gärna experter på både logistik, transport och flyttstäd. Låt oss göra din flytt smidig.

SkandiaMäklarna hjälper dig hitta din pärla

Det är inte lätt att hitta rätt i vimlet av objekt som ligger ute till försäljning. Vi på SkandiaMäklarna finns här för att hjälpa dig scanna marknaden och hitta hem. Vi vet hur den spanska bostadsmarknaden fungerar och bistår dig i allt från frågor om juridik till oskrivna regler. Välkommen att kontakta oss på spanien [at] skandiamaklarna.se

Kontakta oss!

Telefon

Besök & Postadress

spanien [at] skandiamaklarna.se

Kontakta oss

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i Spanien till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer