• Denia

  • Denia

Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Din mäklare i Denia/Valencia

Funderar du på att köpa bostad eller står i startgroparna för att flytta utomlands? Vill du likt många andra hitta ditt drömhem på Norra Costa Blanca? Då är du varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna i Denia. Här har vi kontor och har många års erfarenhet av 
bostadsmarknaden och områdena i och kring Denia.

Norra Costa Blanca är en vacker del av Spaniens kustremsa som sträcker sig från Alicante i söder till Denia i norr där Costa de Valencia tar vid. Det är ett fascinerande och varierande landskap blandat med oliv- och pinjeträd, vackra väldoftande apelsinlundar, mandelträd och vingårdar, höga mäktiga natursköna berg och charmiga vikar och härliga stränder längs hela kusten.

Det finns många vackra små städer längs kusten och charmiga bergsbyar i inlandet som Benitachell, Teulada, Denia, Orba, Pedreguer, Gata de Gorgos, Oliva, Xeresa och Gandia för att nämna några, med fantastiska stränder, exotiska vikar, klippor och fiskehamnar.

Valencia – det nya Barcelona! Valencia är verkligen en pärla och Spaniens tredje största stad. En fantastisk stad med härlig puls, kultur, stränder, charmiga kvarter och intressant historia. Många skandinaver söker sig hit när de köper bostad utomlands. Valencia har allt man kan önska sig.

Erfarna och kunniga mäklare

Vi tror du hittar hem bland vingårdar, apelsinlundar och blå laguner på norra Costa Blanca men ibland kan det vara lite snårigt och kan kännas både krångligt och otryggt med en fastighetsmarknad som fungerar lite annorlunda här och därför kan det vara skönt att ha en kunnig mäklare på sin sida, som vägleder och erbjuder sin expertis. Vi hjälper dig med allt från att reda ut var du exakt vill bo till visning, budgivning och slutligt köpekontraktets juridiska delar. Vi hjälper er även efter ett köp om ni behöver hjälp med möbler, inredning mm. Låt oss hjälpa dig hitta hem på norra Costa Blanca.

Sol, hav och spansk charm

Costa Blanca är känt för sitt behagliga klimat året runt och tack vare det så finns här en uppsjö av trevliga aktiviteter att utöva hela året som t.ex. golf, padel, klättra eller vandra i de magnifika bergen, besöka vingårdar, snorkla i de små vikarna med turkost vatten, vandra i de historiska kvarteren, njuta av tapas på en genuint spansk bar, rida utefter havet i solnedgången eller bara njuta av allt det goda i saluhallar eller marknader. Den spanska charmen finns inte långt borta.

Flytta enkelt till norra Costa Blanca

Vi på SkandiaMäklarna har god lokalkännedom i området, de rätta kontakterna och vi erbjuder dig personlig service från första möte tills dess att du har nycklarna i handen. Likaså finns vi här för dig som vill sälja en bostad eller fastighet. Välkommen till oss på SkandiaMäklarna Denia. Ring oss på +34 966 367 799 eller maila via denia [at] skandiamaklarna.com vi finns tillgängliga årets alla dagar.

Träffa våra mäklare

Håkan Sigemark
Marknads- och försäljningschef
hakan.sigemark [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
swedish
english
german
norwegian
denmark
Luis Aracil
Säljare
luis.aracil [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
spanish
english
Araceli Arandiga
Kontorschef
araceli.arandiga [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
spanish
english
swedish
Philip Culibrk
Säljare
philip.culibrk [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
swedish
english
norwegian
denmark
Sonia Caselles
Administration
sonia.caselles [at] skandiamaklarna.com (E-posta)

Kontakta oss!

Telefon

+34 966 367 799

Besök & Postadress

C/Diana 7
ES- 03700 Denia
denia [at] skandiamaklarna.com

Kontakta oss

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i Spanien till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer