• Denia

  • Denia

Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Din mäklare i Denia

Funderar du på att köpa bostad eller står i startgroparna för att flytta utomlands? Vill du likt många andra hitta ditt drömhem på Norra Costa Blanca? Då är du varmt välkommen att kontakta SkandiaMäklarna i Denia. Här har vi kontor och har många års erfarenhet av bostadsmarknaden och områdena i och kring Denia.

Norra Costa Blanca är en vacker del av Spaniens kustremsa som sträcker sig från Alicante i söder till Denia i norr där Costa de Valencia tar vid. Det är ett fascinerande och varierande landskap blandat med oliv- och pinjeträd, vackra väldoftande apelsinlundar, mandelträd och vingårdar, höga mäktiga natursköna berg och charmiga vikar och härliga stränder längs hela kusten.

Det finns många vackra små städer längs kusten med fantastiska stränder, exotiska vikar, klippor och fiskehamnar som Moraira, Javea, Els Poblets och charmiga bergsbyar i inlandet som Benitachell, Teulada, Orba, Pedreguer, Gata de Gorgos, Beniali, Benidoleig och Pego för att nämna några.

Erfarna och kunniga mäklare

Vi tror du hittar hem bland vingårdar, apelsinlundar och blå laguner på norra Costa Blanca men ibland kan det vara lite snårigt och kan kännas både krångligt och otryggt med en fastighetsmarknad som fungerar lite annorlunda här och därför kan det vara skönt att ha en kunnig mäklare på sin sida, som vägleder och erbjuder sin expertis. Vi hjälper dig med allt från att reda ut var du exakt vill bo till visning, budgivning och slutligt köpekontraktets juridiska delar. Vi hjälper er även efter ett köp om ni behöver hjälp med möbler, inredning mm. Låt oss hjälpa dig hitta hem på norra Costa Blanca.

Sol, hav och spansk charm

Costa Blanca är känt för sitt behagliga klimat året runt och tack vare det så finns här en uppsjö av trevliga aktiviteter att utöva hela året som t.ex. golf, padel, klättra eller vandra i de magnifika bergen, besöka vingårdar, snorkla i de små vikarna med turkost vatten, vandra i de historiska kvarteren, njuta av tapas på en genuint spansk bar, rida utefter havet i solnedgången eller bara njuta av allt det goda i saluhallar eller marknader. Den spanska charmen finns inte långt borta.

Flytta enkelt till norra Costa Blanca

Vi på SkandiaMäklarna har god lokalkännedom i hela området, de rätta kontakterna och vi erbjuder dig personlig service från första möte tills dess att du har nycklarna i handen. Likaså finns vi här för dig som vill sälja en bostad eller fastighet.

Kontakta oss inför din bostadsaffär

SkandiaMäklarna har kontor på många platser i Spanien, inte minst i vackra Denia.
Här erbjuder vi dig god lokalkännedom, engagemang och kunskap om den lokala bostadsmarknadens förutsättningar, genvägar och fallgropar. Ta hjälp av oss när du bestämt dig för att köpa eller sälja bostad så ser vi till att allt går rätt till – från start till slut. Välkommen till oss, vi hjälper dig att hitta ditt drömhem i solen.

Du hittar oss centralt beläget i Denia Calle Diana 7 och når oss enkelt på denia [at] skandiamaklarna.com samt på +34 966 367 799.

Träffa våra mäklare

Håkan Sigemark
Marknads- och försäljningschef
hakan.sigemark [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
denmark
english
german
norwegian
swedish
Araceli Arandiga
Kontorschef
araceli.arandiga [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
spanish
swedish
Linda Ageskog
Säljare
Area manager Denia
linda.ageskog [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
denmark
english
norwegian
spanish
swedish
Monique Broekhuis
Säljare
Holland
monique.broekhuis [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
netherlands

Kontakta oss!

Telefon

+34 966 367 799

Besök & Postadress

C/Diana 7
ES- 03700 Denia
denia [at] skandiamaklarna.com

Kontakta oss

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i Spanien till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer