• Altea bild

    Altea

  • Altea

  • Altea

Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Din mäklare i Albir/Altea

 

Drömmer du om en bostad i Spanien? Kanske har du siktet inställt på Costa Blancas vackraste del? Då har du kommit rätt! 
SkandiaMäklarna på Norra Costa Blanca har varit verksamma här under många år och vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär här.

Erfarna och kunniga fastighetsmäklare

När du ska köpa eller sälja bostad i ett annat land är det ett bra val att anlita en fastighetsmäklare med lokalkännedom och bred kunskap om landets lagar och regler.

Vi på SkandiaMäklarna vägleder dig genom hela processen. Vi ger dig goda råd, vi presenterar objekt och följer med på visningar. Vi vet hur marknaden fungerar och vad du ska undvika och hittar snabbt det som passar in på dina önskemål. Du får hjälp med allt från objekts-beskrivning, visning till budgivning och färdigställande av köpekontraktets alla juridiska delar. 
Ska du sälja så hjälper vi till att fotografera, värderar och publicerar er fastighet och håller löpande kontakt hur det går.

SkandiaMäklarna hjälper dig hitta din drömbostad

Norra Costa Blanca har många vackra små orörda pärlor som t.ex. den vita staden Altea till de charmiga bergsbyarna som Sella, Xalón, Bolulla, Tárbena, Callosa d´En Sarria och världskulturarvsstaden Guadalest. Längst kusterna hittar vi Villajoyosa, Benidorm (Costa Blancas Manhattan), Albir med sina många bra restauranger, Calpe, Moraira, Javea och Cumbre del sol etc.

Norra Costa Blanca

Norra Costa Blanca har det mesta man kan önska sig, pittoreska hus, smala och charmiga gränder, fantastiska små bergsbyar, mysiga grönsaksmarknader, golfbanor, padelbanor, vitkalkade kulturstäder, vingårdar, berg att vandra i, stränder, stort utbud av barer, restauranger och bra shopping.

Husen är i huvudsak låga och de är byggda i vackra områden med fantastiska utsikter över hav och berg. Områdena på Norra Costa Blanca är oftast inte överexploaterade då bergen begränsar möjligheterna, så den här delen av Costa Blanca anses vara lite mer exklusiv och orörd. 

Klimatet är behagligt året runt och vi har 320 soldagar om året. De milda vintrarna och heta somrarna gör att många väljer Costa Blanca.

Costa Blancas konstanta låga luftfuktighet och soliga klimat året runt gör det till en fantastiskt hälsosam plats att leva på, särskilt för dem med ledont och andra hälsoproblem som påverkas negativt av dåligt väder. Det den inhemska befolkningen vetat i åratal har WHO (World Health Organisation) bekräftat.

Välkommen till oss på SkandiaMäklarna i Albir/Altea så hjälper vi dig att hitta ditt drömhem i solen. Vi är din fastighetsmäklare på Norra Costa Blanca. 
Vi finns tillgängliga årets alla dagar på altea [at] skandiamaklarna.se eller +34 966 881 979.

Träffa våra mäklare

Håkan Sigemark
Marknads- och försäljningschef
hakan.sigemark [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
swedish
english
german
norwegian
denmark
Araceli Arandiga
Kontorschef
araceli.arandiga [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
spanish
english
swedish
Lotta Hollström
Administration
lotta.hollstrom [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
Christina Berg
Administration
christina.berg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Johnny Berg
Franchisetagare
johnny.berg [at] skandiamaklarna.com (E-posta)

Kontakta oss!

Telefon

+34 966 881 979

Besök & Postadress

C/Ruperto Chapi 2
ES-03581 Albir
altea [at] skandiamaklarna.se

Kontakta oss

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i Spanien till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer