• Altea bild

    Altea

  • Altea

  • Altea

Filtrera
Sovrum (antal)
Storlek (kvm)
Pris (EUR)

Välj kontor >>

Din mäklare i Albir/Altea

Drömmer du om en bostad i Spanien? Kanske har du siktet inställt på Costa Blancas vackraste del? Då har du kommit rätt! SkandiaMäklarna på Norra Costa Blanca har varit verksamma här under många år och vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär här.

Erfarna och kunniga fastighetsmäklare

När du ska köpa eller sälja bostad i ett annat land är det ett bra val att anlita en fastighetsmäklare med lokalkännedom och bred kunskap om landets lagar och regler.

Vi på SkandiaMäklarna vägleder dig genom hela processen. Vi ger dig goda råd, vi presenterar objekt och följer med på visningar. Vi vet hur marknaden fungerar och vad du ska undvika och hittar snabbt det som passar in på dina önskemål. Du får hjälp med allt från objektsbeskrivning, visning till budgivning och färdigställande av köpekontraktets alla juridiska delar. Ska du sälja så hjälper vi till att fotografera, värderar och publicerar er fastighet och håller löpande kontakt hur det går.

SkandiaMäklarna hjälper dig hitta din drömbostad

Norra Costa Blanca har många vackra små orörda pärlor som t.ex. den vita staden Altea till de charmiga bergsbyarna som Sella, Xalón, Bolulla, Tárbena, Callosa d´En Sarria och världskulturarvsstaden Guadalest. Längst kusterna hittar vi Villajoyosa, Benidorm (Costa Blancas Manhattan), Albir med sina många bra restauranger, Calpe, Moraira, Javea och Cumbre del sol etc.

Vi kan Norra Costa Blanca

Norra Costa Blanca har det mesta man kan önska sig, pittoreska hus, smala och charmiga gränder, fantastiska små bergsbyar, mysiga grönsaksmarknader, golfbanor, padelbanor, vitkalkade kulturstäder, vingårdar, berg att vandra i, stränder, stort utbud av barer, restauranger och bra shopping.

Klimatet är behagligt året runt och vi har runt 320 soldagar om året. De milda vintrarna och heta somrarna gör att många väljer Costa Blanca. Den konstanta låga luftfuktigheten och soliga klimatet året runt gör det till en fantastiskt hälsosam plats att leva på, särskilt för dem med ledont och andra hälsoproblem som påverkas negativt av dåligt väder. Det den inhemska befolkningen vetat i åratal har WHO (World Health Organisation) bekräftat.

Kontakta oss inför din bostadsaffär

SkandiaMäklarna har kontor på många platser i Spanien, inte minst i vackra Albir/Altea. Här erbjuder vi dig god lokalkännedom, engagemang och kunskap om den lokala bostadsmarknadens förutsättningar, genvägar och fallgropar.

Ta hjälp av oss när du bestämt dig för att köpa eller sälja bostad så ser vi till att allt går rätt till – från start till slut. Välkommen till oss, vi hjälper dig att hitta ditt drömhem i solen.

Du hittar oss centralt beläget i Albir på Calle Ruperto 12 och når oss enkelt på altea [at] skandiamaklarna.com samt på +34 966 881 979.

 

Träffa våra mäklare

Håkan Sigemark
Marknads- och försäljningschef
hakan.sigemark [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
denmark
english
german
norwegian
swedish
Araceli Arandiga
Kontorschef
araceli.arandiga [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
spanish
swedish
Johnny Berg
Franchisetagare
johnny.berg [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
denmark
english
norwegian
swedish
Christina Berg
Administration
christina.berg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
denmark
english
norwegian
swedish
Linda Ageskog
Säljare
Area manager Denia
linda.ageskog [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
denmark
english
norwegian
spanish
swedish
Monique Broekhuis
Säljare
Holland
monique.broekhuis [at] skandiamaklarna.com (E-posta)
english
netherlands

Kontakta oss!

Telefon

+34 966 881 979

Besök & Postadress

C/Ruperto 12
ES-03581 Albir
altea [at] skandiamaklarna.se

Kontakta oss

Ta del av vår integritetspolicy

Låt oss leta!

Lämna över ditt sökande av en bostad i Spanien till oss!

Skriv in dina sökkriterier här så kontaktar vi dig inom 24 timmar!

Läs mer