Följ oss via RSS

SkandiaMäklarnas utbud finns som RSS via den detaljerade bostadssökningen. Välkommen att prenumerera.

Sökresultat

I sökresultatet på vår detaljerade bostadssökning har du möjlighet att klicka på en RSS-länk och via den prenumerera på nyutkommet för din önskade sökning. Länken har en RSS-ikon framför sig och heter "Prenumerera på bostäder (enligt senaste sökparametrar)".

För dig som vill veta mer

RSS är enligt Wikipedia: ”RSS används för att visa sammanfattande eller fullständigt innehåll av text från exempelvis webben, tillsammans med en (permanent) länk till ursprungsplatsen, en så kallad syndikering. Informationen presenteras som en XML-fil som i allmänhet kallas RSS-kanal, RSS-flöde eller RSS-fil. Alternativt används engelskans motsvarigheter, RSS feed, RSS stream eller RSS channel. [...] RSS används väldigt flitigt av webbloggarna för att dela med sig av sina senaste inlägg och kommentarer.”

RSS-läsare är enligt Wikipedia: ”För att enkelt kunna ta del av RSS-flöden så använder man sig av särskilda program, som antingen installeras på din mobil eller dator och som är helt webbaserat. Dessa program kallas i folkmun för RSS-läsare, eller tekniskt för nyhetsaggregatorer – engelskans motsvarigheter tillfeed readers eller aggregators. Programmen kontrollerar automatiskt de RSS-flöden man prenumererar på och presenterar nya inlägg på ett överskådligt sätt. Användaren behöver således inte aktivt söka upp webbsidor denne finner intressanta för att uppdatera sig om något har hänt. De flesta nya webbläsare har också inbyggda RSS-läsare.”