Walat Taha

Walat Taha

Fastighetsmäklare
walat.taha [at] skandiamaklarna.se

Mitt arbetsperspektiv och vision går ut på att behaga kunder, i detta avseende är de grundpelarna för framgång. Med ovanstående uppfyllt får både köpare och säljare den assistansen de strävar efter.
För mig personligen handlar framgång om nöjda kunder, en bra affär kan därför aldrig vara utfärdad om inte kunden är nöjd.
Via kundnöjdhet kan jag garantera mig själv om att yrket har utförts professionellt och sedvanligt. Det vill säga, jag strävar enbart efter att överträffa och leverera resultat.
Jag är född och uppvuxen i Uppsala. Tillsammans med mitt stora och breda kontaktnät försöker jag ständigt knyta samman rätt köpare med rätt säljare. Jag har studerat Uppsala och älskar den här staden och vad den representerar, just därför kan jag konstatera att jag inte kommer ha svårt med att genomföra din eventuella affär.
Jag älskar att få jobba med människor och bistå dem med den kompetensen jag har. Du som väljer att anlita mig anlitar inte bara en mäklare, du anlitar en person med höga krav som aldrig lämnar något åt slumpen. Har sedan barnsben alltid beskrivits som hungrig och driven för uppnående av högsta kvalité i allt jag gör, något jag bär på stolt. Därför är detta yrke ett självklart val för mig.

4.8 av 5 i betyg från 79 kunder via Hittamäklare

"Jag tycker Skandia Mäklarnas annonser rent allmänt kan göras lite bättre, exempelvis genom 3D bilder eller videos på lägenheten som jag sett andra mäklarfirmor ha. Annars var allt väldigt bra. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy