Valentino Dordevic

Valentino Dordevic

Fastighetsmäklare
valentino.dordevic [at] skandiamaklarna.se

Jag är uppvuxen i Skåne och har spenderat de senaste åren i Malmö, vilket i kombination med intresse och nyfikenhet för staden ger en god lokalkännedom. Mitt driv grundar sig i en 17 år lång elitidrottskarriär inom fäktningen där jag har utvecklat en målmedvetenhet och disciplin för att nå framgång. I rollen som mäklare har jag ett öga för det lilla extra, både vad gäller objekt, service och i relationen till mina kunder. Ärlighet, ödmjukhet och trygghet är nyckelegenskaper i mitt arbete som mäklare där jag anser att det är viktigt att lyssna till både säljares och köpares intressen för att få fullt förtroende. Min målsättning är att varje säljare och köpare ska känna sig lugn och nöjd med mitt engagemang under hela försäljningsprocessen.

SkandiaMäklarna Landgren är det självklara valet för mig då vi delar målsättning; att alltid sätta sina kunder i första rummet. Detta görs med en närhet och genuinitet som bara kan återfinnas i ett familjeföretag samtidigt som det skarpa affärsmannaskapet och tryggheten ifrån ett tillväxtbolag finns i grunden. Som mäklare är jag mycket stolt över mitt yrke och denna stolthet delas av alla mina kollegor oavsett erfarenhet.

Går du i köp- eller säljtankar, tveka inte att kontakta mig!

4.8 av 5 i betyg från 17 kunder via Hittamäklare

"Valentino är en riktig klippa! Han har levererat till oss från första mötet till sista. Då detta var första gången vi sålde lägenhet var vi nervösa för hur det skulle gå men Valentino hade bra energi, kommunicerade tydligt med oss och gav oss de råd som vi behövde genom hela försäljningen. Han hade god kunskap om Rosengård och föreningen och lyckades sälja vår lägenhet för över vårt bestämda pris, till trevliga köpare. Vi kunde inte vara mer nöjda och rekommenderar Valentino till alla som går i säljtankar!"

Läs rekommendationer