Valentino Dordevic

Valentino Dordevic

Fastighetsmäklare
valentino.dordevic [at] skandiamaklarna.se

Jag är uppvuxen i Skåne och har spenderat de senaste åren i Malmö, vilket i kombination med intresse och nyfikenhet för staden ger en god lokalkännedom. Mitt driv grundar sig i en 17 år lång elitidrottskarriär inom fäktningen där jag har utvecklat en målmedvetenhet och disciplin för att nå framgång. I rollen som mäklare har jag ett öga för det lilla extra, både vad gäller objekt, service och i relationen till mina kunder. Ärlighet, ödmjukhet och trygghet är nyckelegenskaper i mitt arbete som mäklare där jag anser att det är viktigt att lyssna till både säljares och köpares intressen för att få fullt förtroende. Min målsättning är att varje säljare och köpare ska känna sig lugn och nöjd med mitt engagemang under hela försäljningsprocessen.

SkandiaMäklarna Landgren är det självklara valet för mig då vi delar målsättning; att alltid sätta sina kunder i första rummet. Detta görs med en närhet och genuinitet som bara kan återfinnas i ett familjeföretag samtidigt som det skarpa affärsmannaskapet och tryggheten ifrån ett tillväxtbolag finns i grunden. Som mäklare är jag mycket stolt över mitt yrke och denna stolthet delas av alla mina kollegor oavsett erfarenhet.

Går du i köp- eller säljtankar, tveka inte att kontakta mig!

4.8 av 5 i betyg från 8 kunder via Hittamäklare

"Är mer än nöjd med Valentino Dordevic som mäklare! Han hade ett professionellt tillvägagångssätt från start, var lyhörd, tillgänglig, engagerad, hjälpsam och höll mig uppdaterad under hela processen. Försäljningen gick oväntat smidigt och jag fick bättre betalt än jag vågat hoppats på. Han har absolut mött mina förväntningar och jag kan varmt rekommenderar Valentino som mäklare till alla som går i säljtankar!"

Läs rekommendationer