Valentino Dordevic

Valentino Dordevic

Fastighetsmäklare
valentino.dordevic [at] skandiamaklarna.se

Jag är uppvuxen i Skåne och har spenderat de senaste åren i Malmö, vilket i kombination med intresse och nyfikenhet för staden ger en god lokalkännedom. Mitt driv grundar sig i en 17 år lång elitidrottskarriär inom fäktningen där jag har utvecklat en målmedvetenhet och disciplin för att nå framgång. I rollen som mäklare har jag ett öga för det lilla extra, både vad gäller objekt, service och i relationen till mina kunder. Ärlighet, ödmjukhet och trygghet är nyckelegenskaper i mitt arbete som mäklare där jag anser att det är viktigt att lyssna till både säljares och köpares intressen för att få fullt förtroende. Min målsättning är att varje säljare och köpare ska känna sig lugn och nöjd med mitt engagemang under hela försäljningsprocessen.

SkandiaMäklarna Landgren är det självklara valet för mig då vi delar målsättning; att alltid sätta sina kunder i första rummet. Detta görs med en närhet och genuinitet som bara kan återfinnas i ett familjeföretag samtidigt som det skarpa affärsmannaskapet och tryggheten ifrån ett tillväxtbolag finns i grunden. Som mäklare är jag mycket stolt över mitt yrke och denna stolthet delas av alla mina kollegor oavsett erfarenhet.

Går du i köp- eller säljtankar, tveka inte att kontakta mig!

4.8 av 5 i betyg från 14 kunder via Hittamäklare

"Valentino Dordevic har ett vinnande sätt med hög social och professionell kompetens. Han är lätt att samarbeta med och ger god handledning. Håller fortlöpande alla parter informerade om vad som sker är lätt att nå och ger snabb återkoppling. Hans målmedvetna och engagerade arbete ledde fram till en snabb och bra lösning med ett slutpris som översteg utropspriset. Valentino har kort sagt precis vad man kan önska sig av en mäklare och rekommenderas varmt."

Läs rekommendationer