Tobias Haglund

Tobias Haglund

Fastighetsmäklare
tobias.haglund [at] skandiamaklarna.se

Hej,

Jag heter Tobias Haglund och arbetar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. Jag är uppvuxen i Nynäshamn samt bott i Haninge och känner därför starka band till att arbeta här för att på bästa sätt kunna nyttja min lokalkännedom och kunskap i Kommunerna.

Jag älskar att göra affärer och skapa långsiktiga relationer därför valde jag mäklaryrket för att få vara med om din kanske största och viktigaste affär i livet.
När du väljer mig som mäklare vill jag att du ska känna dig trygg genom hela processen. Att vägleda dig som säljare eller köpare genom bostadsaffären ser jag som ära och jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar genom förtroende, trygghet och ett stort engagemang.

Hör gärna av dig om du har funderingar eller frågor kring att sälja eller köpa bostad så ska jag hjälpa dig på bästa sätt!

4.7 av 5 i betyg från 10 kunder via RECO

"Hejsan. Jag fick hjälp utav Tobias att sälja min 2a i Västerhaninge. Han var väldigt trevlig och positiv, precis vad jag sökte först och främst hos en mäklare. Allt gick smidigt med honom och det kändes tryggt då han kunde svara på frågor man undrade över under försäljningen. Det var i det hela en positiv upplevelse genom hela proceduren!
— Joacim L"

Läs fler rekommendationer

5 av 5 i betyg från 15 kunder via Hittamäklare

"En bättre mäklare än Tobias är svår att hitta! Engagerad från början till slut. Jag kommer alltid rekommendera Tobias till familj och vänner. "

Läs rekommendationer