Tim Sandberg

Tim Sandberg

Fastighetsmäklare
tim.sandberg [at] skandiamaklarna.se

- Tyresös mest rekommenderade fastighetsmäklare
- Tyresös mest anlitade fastighetsmäklare
- En av Stockholms läns mest rekommenderade fastighetsmäklare
- Högsta betyg i kundnöjdhet

Med stark målsträvan, stort engagemang och personliga kundrelationer ger jag allt för att din bostadsaffär blir den bästa möjliga.
Tack vare många år som ishockeyspelare på högsta elitnivå vet jag att resultat inte är något man får, det kräver strategi, struktur samt ett hårt och målinriktat arbete.

Mitt personliga mål med varje uppdrag är att leverera högsta möjliga kvalité i alla de olika delarna av processen. Detta för att inte bara uppnå mina säljare och köpares högt ställda förväntningar, utan att överträffa dem.

Med mig som fastighetsmäklare kommer ni att få en driven, personlig och nytänkande mäklare som alltid sätter mina kunders trygghet och målbild i största fokus.
Att jag verkar i mina hemtrakter Tyresö och Älta ger mig fördelen av ett stort kontaktnät samt lokalkännedom om dess olika områden, förbindelser, skolor samt även ett och annat smultronställe.

När ni som nöjda kunder rekommenderar mig vidare till vänner och familj, först då har jag lyckats!

Varmt välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte!

Med vänligaste hälsning, Tim

Se gärna vad tidigare kunder tycker genom att följa länken: www.hittamaklare.se/tim.sandberg

4.9 av 5 i betyg från 141 kunder via Hittamäklare

"Ringde Tim på rekommendation och jag förstår varför alla vill anlita honom. Han jobbar verkligen igenom hela säljprocessen utan att ta enkla genvägar, vilket är en trygghet för både säljare och köpare. Han jobbar väldigt målstyrt utan att vara det minsta ”pushig” och som säljare kan man bara luta sig tillbaka och lita på att Tim har koll på alla delar. Jag ger min varmaste rekommendation."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy