Tiina Virtanen

Tiina Virtanen

Mäklare
tiina.virtanen [at] skandiamaklarna.com

Hej, Tiina Virtanen heter jag. Social, nyfiken och positiv är egenskaper som kännetecknar mig. Jag lägger stort fokus på att skapa en god relation till mina kunder och verkligen veta vad du letar efter. Med ett genuint intresse för människor, och med kunskap och engagemang kommer jag att göra allt jag kan för att hitta rätt bostad för dig här i vårt lilla paradis Costa del Sol. Jag är inte nöjd förrän du är det.

Jag har jobbat som säljare i 20 års tid, med allt från flygbolag till friggebodar, men min stora passion är arkitektur och inredning, så att få jobba med bostäder är att uppnå en dröm.

På min fritid tycker jag om att resa och upptäcka, umgås med vänner och min hund Pablo, som älskar att bada, så hundstranden här i Fuengirola är ett populärt ställe för oss. Själv älskar jag mat och dryck, så att bo i Spanien och få njuta av dess viner och tapas, men också kulturen, människorna och inte minst klimatet är något jag är väldigt tacksam för. Att kunna ta en kaffe på balkongen med blå himmel ovanför, mer än 300 dagar om året – det ger livskvalitet!

 

Kul fakta om mig

Spanien är det sjunde landet jag bor i.