Susanne Durgaram

Susanne Durgaram

Fastighetsmäklare
susanne.durgaram [at] skandiamaklarna.se

Min bakgrund är egen företagare och har de senaste 13 åren arbetar med nyproducerade bostäder till b.la Midroc, Veidekke, HSB Landskrona m.fl. Nyproduktionsprojektet Brf Brisen i Borstahusen både sålde jag och hanterade inredningsvalen. En fantastisk resa att få följa en köpare från byggstart till tillträde.

Jag har arbetat som mäklare sedan september 2019. Jag är helt övertygad om att yrket är helt rätt för mig. Jag älskar kunder och kundkontakter och alla de utmaningar som yrket för med sig. 

Som person är jag driven, kompetent och tävlingsinriktad och vill alltid sätta kunden i centrum och göra mitt bästa. Alla affärer är inte likadana och jag har lätt för att anpassa mig och hitta lösningar som känns rätt för dig.

Som kund vill du få bäst betalt för din bostad och du gör ett medvetet val när du väljer mäklare. Jag är mäklaren som ger dig kvalitet, trygghet, service och bäst betalt och det där lilla extra. Jag är mäklaren som är med dig från början till slut och lämnar inget åt slumpen. Mina år i byggbranschen ger mig en fördel i form av kunskaper och erfarenhet som jag har fått genom åren. Framförallt viktigt vid försäljning av villor där erfarenheten är av stor betydelse.

Som mäklare är du alltid i farten och men något jag prioriterar är sport och framförallt fotboll som jag gärna följer och går på hemma matcher. Resor är också trevligt då släkt finns i Karibien.

Vill du ha en kompetent mäklare som är påläst och ger det där lilla extra, ring mig.

4.9 av 5 i betyg från 21 kunder via Hittamäklare

"Rekommenderar Susanne om man vill ha det lilla extra gällande engagemang, pålitlighet och sakkunnighet. Hon har ett driv som är väl genomtänkt och ett mycket sympatiskt sätt mot säljare och köpare."

Läs rekommendationer