Sofia Andersson

Sofia Andersson

Fastighetsmäklare
sofia.andersson [at] skandiamaklarna.se

Oavsett om du är redo att flytta idag eller om tanken precis slagit dig, finns jag här som en stöttepelare för dig. Jag hjälper dig både med din egen försäljning men även med ditt sökande efter något nytt. För mig är transparens otroligt viktigt, ingen fråga är för liten eller för stor och jag finns här för att ge dig alla mina svar. Jag kommer lägga ner ett stort personligt engagemang och även den tid som krävs för att du ska känna dig så nöjd som möjligt med slutresultatet.

Kortfattat är det du som håller i taktpinnen, men jag finns med och vägleder under hela processen, oavsett om drömmen om flytt ligger i närtid eller i framtid.

Till mina säljare:
Jag kan anta att vi har samma mål med försäljningen - högt slutpris?
Vissa mäklare säljer in sig själva som ”pålästa”. Det kommer jag aldrig göra. För mig är det en självklarhet att mäklaren är påläst. Jag får bäst betalt, det är därför du ska välja mig. Metoderna för att nå dit presenterar jag gärna för dig under ett möte.

Jag är riktigt taggad på att få slå försäljningsrekord med just din lägenhet! Men utöver målsättningen högt slutpris, är det viktigt för mig att både säljare, köpare och övriga spekulanter känner sig nöjda med processen. Att byta bostad ska vara roligt och med mig som mäklare är det roligt.

Till mina köpare och spekulanter:
Var inte rädd för att du ställer frågor eller att du hör av dig för mycket. Lova mig istället att du faktiskt hör av dig så fort en ny fråga dyker upp! Jag finns här för att ditt bostadsköp ska kännas så tryggt och säkert som möjligt.

Jag väntar med spänning på ditt samtal!

4.8 av 5 i betyg från 10 kunder via Hittamäklare

"Sofia har alla egenskaper en duktig mäklare behöver ha. Hon är trevlig, engagerad, kunnig och snabb! Vi är jättenöjda och lämnar våra allra varmaste rekommendationer :) "

Läs rekommendationer