Sarah Thors

Sarah Thors

Marknadschef
sarah.thors [at] skandiamaklarna.com

Sarah Thors heter jag och är personen bakom kameran. Jag kommer ursprungligen från Finland och bestämde mig för att flytta till Spanien för att jag alltid drömt om att bo utomlands. Jag älskar att resa och reste även runt i Spanien i några år för att testa bo i olika städer tills jag bestämde mig för att bosätta mig i Fuengirola. Före min position i SkandiaMäklarna så arbetade jag med eget fotograferingsföretag i Fuengirola-Marbella området, det som fick mig att välja SkandiaMäklarna som arbetsplats var främst för det underbara teamet och verktygen som erbjuds.

Jag har studerat företagsekonomi och marknadsföring och min stora passion i livet är att få uttrycka mig visuellt. Min arbetsroll som fotograf och marknadsförare är väldigt givande och jag lär mig konstant något nytt. Jag älskar att i mitt yrke så kan man aldrig vara fullärd, det dyker konstant upp nya trender som gör att man kan utvecklas. Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt kreativ person, ambitiös men även lite rastlös. Jag har arbetat i många olika branscher, testat det mesta och till och med byggt upp ett bubbelfotbollsföretag i Finland.

När jag inte arbetar så umgås jag med min pojkvän, vår hund Floki och våra vänner. Jag älskar att laga mat men även att testa nya restauranger. En typisk ledig dag för mig innebär långpromenad i bergen, solig lunch vid stranden och en eftermiddag på vår takterrass.

Hur man får mig på bra humör?

Ta med mig på ett roligt äventyr, gärna till ett fotovänligt ställe!