Sarah Österling

Sarah Österling

Fastighetsmäklare
sarah.osterling [at] skandiamaklarna.se

Jag arbetar som fastighetsmäklare på Kungsholmen och Essingeöarna. Med mitt personliga engagemang vill jag skapa de bästa förutsättningarna för lyckade försäljningar med trygga och nöjda köpare och säljare. Jag är mycket noggrann och gör alltid det lilla extra för att du ska få det bästa slutresultatet. Hög servicenivå, tillgänglighet och professionellt bemötande har gett mig många fina rekommendationer från nöjda kunder.

Står ni i begrepp att förändra ert boende eller kanske bara är nyfikna att få höra hur marknaden ser ut? Ni är alltid välkomna att kontakta mig.

4.8 av 5 i betyg från 65 kunder via Hittamäklare

""Sarah såg snabbt möjligheterna vid värderingen och under hela försäljningen var hon oerhört skicklig, påläst, effektiv och övertygade starkt med sin kunskap och erfarenhet. Sarah är som person trevlig och tydlig i sin kommunikation, så fort någon fråga dök upp kunde hon snabbt ge bra svar vilket gjorde att man kände trygghet i processen. Slutligen hanterade hon visning och budgivning jättebra vilket gav ett fint slutpris. Kan inte annat än varmt rekommendera Sarah som mäklare.""

Läs rekommendationer