Sanne Pettersen

Sanne Pettersen

Koordinator
sanne.pettersen [at] skandiamaklarna.com

Mitt namn är Sanne och jag kommer från början från Norge, närmare bestämt Oslo. En stor del av min familj och släkt har och har haft bostad här i Torrevieja sedan länge och jag har semestrat här nere sedan 2009. Därför var det inte ett svårt beslut för mig att flytta hit permanent 2015.

Sedan jag flyttade hit har jag studerat spanska och samtidigt arbetat i fastighetsbranschen och framförallt då med det juridiska runt fastigheter såsom testamenten,  översättning, tillträden och liknande.

Jag bor med min dotter, hund, katt och sköldpadda i en nyproducerad bostad i Torrevieja. När jag är ledig umgås jag med min dotter och övrig familj och vänner. Jag älskar att vara ute i naturen, laga och äta god mat. Att utforska det spanska köket och den lokala gastronomin är ett stort intresse för mig.

Ett annat intresse är inredning och arkitektur och då är det extra roligt att varje dag få titta på vår webbsida och de nya bostäder som vi besöker och publicerar.

Att arbeta som koordinator på SkandiaMäklarna passar mig väldigt bra då jag brinner för att arbeta med människor och se till att alla har det bra, både kunder och kollegor.
Jag tar med glädje emot er när ni kommer och besöker vårt kontor

VÄLKOMMEN HEM