Sandra Yakoub

Sandra Yakoub

Mäklare
sandra.yakoub [at] skandiamaklarna.com

Mitt namn är Sandra Yakoub och jag kommer från världsarvet Falun i Dalarna. Jag är bosatt på soliga Costa del Sol sedan 2016 och trivs som fisken i vattnet här på kusten. Solkusten har så otroligt mycket att erbjuda – allt från fina stränder, stort urval av restauranger från både nationella och internationella   kök, uteliv men också sport och kultur och en otroligt vacker natur! Från storstaden Málaga med dess otroliga kultur och historia till det internationella och välkända Marbella.

Fritiden spenderar jag gärna med min man, familj och vänner, antingen på stranden eller vid poolen. Älskar god mat och god dryck men också att träna - allt från en hike i bergen till en löprunda på strandpromenad.

På SkandiaMäklarna strävar vi alltid efter att uppnå lyckade affärer där alla parter är nöjda - vilket innebär att vi aldrig tummar på kvalitén! Vi strävar ständigt efter maximal kundnöjdhet genom att vara pålästa om den spanska bostadsmarknadens förutsättningar och regler, gällande både köp- och        säljprocessen.