Robert Karlsson

Robert Karlsson

Fastighetsmäklare/Kontorschef
robert.karlsson [at] skandiamaklarna.se

Jag har varit verksam som fastighetsmäklare i drygt 13 år. Årsta är en mysig stadsdel som är fantastisk kul att jobba i och det känns mycket roligt att även få arbeta i Stureby och Östberga samt vara kontorschef och få arbeta tillsammans med mina duktiga kollegor.
Jag är van att förmedla både bostadsrätter och villor med goda resultat och min målsättning är att göra allt för att ni som säljer och köper ska bli så nöjda med mitt arbete att ni rekommenderar mig vidare till era vänner och bekanta när de skall förändra sin boendesituation.
Funderar du på att förändra din boendesituation eller bara nyfiken på värdet av din bostad? Kontakta mig gärna för att boka ett första möte, förutsättningslöst. Så ska jag berätta för dig hur vi tillsammans kan hjälpas åt att göra ditt livs största affär möjligen till ditt livs bästa affär.

4.8 av 5 i betyg från 58 kunder via Hittamäklare

"Mycket nöjd med Roberts insats. Har väldigt bra koll på hela Årstaområdet. Hade bra koll på vad man kunde förvänta sig för pris. Kunde vår förening jättebra .Robert ger ett professionellt intryck . Jag rekomenderar absolut Robert!"

Läs rekommendationer