Petrus Andersson

Petrus Andersson

Fastighetsmäklare
petrus.andersson [at] skandiamaklarna.se

Hejsan!
Vi ska ju vara ärliga med varandra så jag går rakt på sak: Här har du Uppsalas förmodligen trevligaste fastighetsmäklare! Men det är ju såklart inte det enda.
Med min 13 år långa försäljningserfarenhet kan jag lova dig detta: Med mig får du en lyhörd och hängiven mäklare som med trygg hand lotsar dig genom hela försäljningsprocessen. I varje del av vårt samarbete är ditt bästa min ledstjärna. Mitt uppdrag är att se till att din bostadsförsäljning inte bara blir den största affären i livet – jag ska se till att du gör din bästa affär!
Oavsett om du har bestämt dig för att sälja din bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd är det bara att slå mig en signal. Eller varför inte komma förbi kontoret på en kaffe. Hos mig är dörren alltid öppen. Jag ser fram emot att höra från dig!

4.8 av 5 i betyg från 12 kunder via Hittamäklare

"Petrus bemötande var från första stund mycket bra. Han är positiv, lugn och social och lyssnar in när man pratar och diskuterar med honom. Han ingav en realistisk och positiv förväntan inför försäljningen. När vi hade egna idéer om hur vi ville ”gå fram” i försäljningsprocessen lyssnade han in oss och det ingav oss en känsla om att vi var med i arbetet med försäljningen. Samtidigt kunde vi luta oss mot att vi visste att han hade kunskap och kontroll. Han Inger förtroende! Han tog sig alltid tid att lyssna på våra frågor och han var mycket lätt att få kontakt med. Han ringde alltid upp så fort han kunde - om vi inte fick kontakt direkt. Han svarade snabbt på mejl och sms. Han är lätt att prata med och han pigg, energisk och glad vid kontakt. Han är lätt att ha kontakt med. Han håller vad han lovat ( ex att ringa upp). Han är en person som man gärna ”samarbetar” med! Han delar med sig av sig själv och det skapar kontakter och förtroende! Han höll oss också alltid delaktiga i processen, gav oss information och uppdaterade oss om vad som hände och vad som var på gång. Vi är så nöjda och vi rekommenderar Petrus!! "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy