Petrus Andersson

Petrus Andersson

Fastighetsmäklare
petrus.andersson [at] skandiamaklarna.se

Hejsan!
Vi ska ju vara ärliga med varandra så jag går rakt på sak: Här har du Uppsalas förmodligen trevligaste fastighetsmäklare! Men det är ju såklart inte det enda. Med min 13 år långa försäljningserfarenhet kan jag lova dig detta: Med mig får du en lyhörd och hängiven mäklare som med trygg hand lotsar dig genom hela försäljningsprocessen. I varje del av vårt samarbete är min ledstjärna, ditt bästa. Mitt uppdrag är att se till att din bostadsförsäljning inte bara blir den största affären i livet – jag ska se till att du gör din bästa affär!
Oavsett om du har bestämt dig för att sälja din bostad eller bara är nyfiken på vad din bostad är värd är det bara att slå mig en signal. Eller varför inte komma förbi kontoret på en kaffe. Hos mig är dörren alltid öppen. Jag ser fram emot att höra från dig!

4.9 av 5 i betyg från 23 kunder via Hittamäklare

"Vi är så nöjda med Petrus som mäklare genom hela försäljningsprocessen. Otroligt engagerad och kunnig inom området. Vi fick en bra koll på hur processen skulle se ut och kommunikationen fanns hela tiden där från början till slut."

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy