Pascal Nisan

Pascal Nisan

Säljare
pascal.nisan [at] skandiamaklarna.com

Hej!

Mitt namn är Pascal och kommer från en bred bakgrund där jag bland annat har arbetat som fastighetsmäklare i Sverige. Jag har tagit med mig strukturen, transparensen och service-tänket som vi så väl har i Sverige och översätter det på bästa sätt till den Spanska marknaden. Detta för att våra kunder ska känna igen sig och självklart, i förlängningen, för att skapa en trygghet och säkerhet i en av de största affärerna man gör i livet!

Förutom fastighetsmäklare så har jag studerat företagsekonomi där jag tog min master 2017 på Örebro Universitet med inriktning mot ledarskap, organisation, ekonomi- och verksamhetsstyrning samt marknadsföring. Det har gett mig gedigen teoretisk kunskap om människor och företagande vilket jag tar med mig i mitt arbete. Jag är lyhörd och jobbar väldigt hårt för att förstå mina kunder, på så sätt skapar jag en relation där vi tar oss igenom processen till att hitta RÄTT boende tillsammans!

Inom service har jag arbetat hela mitt liv, det började i restaurangbranschen där jag har mer än 15 års erfarenhet som DJ, jag har arbetat som VD-assistent på ett VVS-företag och en annan gång som projektör på ett företag som bygger fiber, bland annat. Oavsett bransch eller roll så har kunden alltid varit i fokus, här i Spanien har jag kunnat koncentrera mig helt på att erbjuda bästa möjliga service för mina kunder och sett till att de kommer i kontakt med rätt personer oavsett om det handlar om en renovering, för att öppna ett bankkonto eller få en simulering inför ett lån i spansk bank, hjälp eller tips med uthyrning, städning eller vad det än kan tänkas vara!

Välkommen till mig om ni vill känna er hemma i Spanien!