Oscar Sundström

Oscar Sundström

Fastighetsmäklare
oscar.sundstrom [at] skandiamaklarna.se

Oscar Sundström heter jag och har privilegiet att jobba som fastighetsmäklare i min hemstad Gävle! Under min uppväxt har jag bott i Centrala Gävle, Fridhem och Bönan vilket gör att jag har god lokalkännedom. Innan jag tog steget och började utbilda mig till fastighetsmäklare har jag en bakgrund från idrotten och som säljare. Under ungdomsåren har spelat tennis för Gävle tennisklubb, fotboll för både GIF och Strömsbro och sen har jag tävlat i alpin skidåkning för Gävle Alpina Slalomklubb där jag fram till 21 års ålder tävlade på elitnivå.

Som fastighetsmäklare är en mycket målmedveten person som aldrig vill lämna något åt slumpen. De har jag mycket att tacka min tidigare idrottskarriär och även min tidigare karriär som säljare innan jag valde att ta steget och bli mäklare.

Det jag vill erbjuda er som väljer att sälja med mig är en tjänst som är personligt anpassad efter din eller er situation för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt av försäljningsprocessen. Detta för att ni när vi avslutat vårt samarbete ska känna er riktigt nöjda med min insats och till och med skulle kunna tänka er att rekommendera mig till era bekanta.

Är det så att ni har långsiktiga flytt-tankar eller är just nu är på jakt efter ert drömboende och är i behov av en värdering för att veta hur mycket ni har att röra er med? Vill ni ha rådgivning eller till och med står i en situation där ni är behov av att sälja så tveka inte utan kontakta mig så kommer vi överens om en tid för ett första möte.

Tidigare meriter:
Årets mäklarstudent 2019

4.8 av 5 i betyg från 39 kunder via Hittamäklare

"En helt fantastisk kille som verkligen kan sitt jobb"

Läs rekommendationer