Oscar Sundström

Oscar Sundström

Fastighetsmäklare
oscar.sundstrom [at] skandiamaklarna.se

Oscar Sundström heter jag och har privilegiet att jobba som fastighetsmäklare på Skandiamäklarna i Linköping!

Som nyinflyttad Linköpingsbo måste jag säga att jag trivs otroligt mycket i denna fina stad! Det enda jag saknar här är egentligen lite mer fjäll och bergstoppar, då jag tidigare tävlat i alpin skidåkning på elitnivå.

Jag som fastighetsmäklare är en mycket målmedveten person som i de saker jag ger mig in i aldrig vill lämna något åt slumpen. De har jag mycket att tacka min tidigare idrottskarriär och även min tidigare karriär som säljare innan jag valde att ta steget och bli mäklare.

Det jag vill erbjuda er som väljer att sälja med mig är en tjänst som är personligt anpassad efter din eller er situation för att ni ska få en så bra upplevelse som möjligt av försäljningsprocessen. Detta för att ni när vi avslutat vårt samarbete ska känna er riktigt nöjda med min insats och till och med skulle kunna tänka er att rekommendera mig till era bekanta.
Är det så att ni har långsiktiga flytt-tankar eller är just nu är på jakt efter ert drömboende och är i behov av en värdering för att veta hur mycket ni har att röra er med? Vill ha rådgivning eller till och med står i en situation där ni är behov av att sälja så tveka inte utan kontakta mig så kommer vi överens om en tid för ett första möte.

Tidigare meriter:
Åretsmäklarstudent 2019
Nominerad till årets nykomling