Nina Eklund

Nina Eklund

Fastighetsmäklare
nina.eklund [at] skandiamaklarna.se

Hej!
Jag är den lokala mäklaren som själv bor och är uppväxt i söderort. Att jag jobbar lokalt gör det möjligt för mig att hela tiden vara uppdaterad på utvecklingen i området. Jag upplever att detta bidrar till att mina kunder, såväl köpare som säljare, alltid kan känna sig trygga och få korrekta svar på sina frågor. Min långa erfarenhet i kombination med hårt arbete, driv och de bästa tjänsterna har gjort att jag under de senaste åren tillhört toppskiktet av de bäst säljande mäklarna i Stockholm och fått många fina utmärkelser som bästa säljare.
Jag drivs av att överträffa mina kunders förväntningar och anser att min roll som fastighetsmäklare är att få till en trygg och professionell affär från början till slut.
Mitt mål är att ni efter försäljningen skall vara så nöjda att ni rekommenderar mig vidare till grannar, vänner och bekanta - nöjda kunder är min bästa belöning!
Jag ser fram emot att få möjlighet att även hjälpa till med er försäljning - varmt välkomna att höra av er till mig!

4.9 av 5 i betyg från 32 kunder via Hittamäklare

"Nina är noggrann och lyhörd. Hon är lugn och känns proffsig. Gedigen erfarenhet och bra lokalkännedom kännetecknar henne. Jag skulle verkligen rekommendera att anlita henne. "

Läs rekommendationer