Niklas Sahlin

Niklas Sahlin

Fastighetsmäklare
niklas.sahlin [at] skandiamaklarna.se

Låt mig hjälpa dig till ditt livs bästa affär!

Jag heter Niklas Sahlin och jobbar som Fastighetsmäklare på Skandia Mäklarna i Sundsvall. Mitt mål är att alltid överträffa kundens förväntan genom att vara lyhörd och jobba emot rekordpris. Detta åstadkommer jag genom mitt breda kontaktnät samt SkandiaMäklarnas noga framtagna marknadsföring.

Jag utgår alltid ifrån vad som är viktigt för dig och din situation. Varje hem är unikt på sitt sätt och det krävs de bästa förutsättningarna i varje steg i försäljningen för att uppnå en lyckad försäljning.

Jag har jobbat med försäljning sedan 14 års ålder och brinner starkt för yrket Min ambition med varje affär är att alltid vara påläst samt tillgänglig dag som natt. Att både säljare och köpare efter avslutad affär, skall känna sig nöjda och att de har blivit väl omhändertagna under hela processen är det viktigaste för mig.

Ring mer en gärna så vi kan diskutera hur just din affär ska bli omhändertagen.

5 av 5 i betyg från 44 kunder via Hittamäklare

"Och Niklas gör det igen. Förmodligen smidigaste försäljningen jag någonsin haft. Fanns inga problem Niklas inte hade en lösning till redan i förväg. Utan tvekan Sundsvalls topp mäklare. Rekommenderas starkt, starkt och åter starkt!!!!!!!!"

Läs rekommendationer