Nicolas Stjern

Nicolas Stjern

Fastighetsmäklare
nicolas.stjern [at] skandiamaklarna.se

Nicolas Stjern heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna.

När du vänder dig till mig för en värdering, konsultation eller försäljning, möts du av en engagerad och professionell fastighetsmäklare som kommer gör allt för att du ska känna dig trygg i ditt val av mäklare och för slutpriset av din bostad. Relationer och försäljning är något jag alltid brunnit för och att arbeta som fastighetsmäklare har varit en dröm för mig sedan barnsben. När ni väljer mig så kommer ni få en fastighetsmäklare som älskar det han gör, vilket inte kan bli annat än bra.

Det jag kan garantera dig som säljare är trygghet, målmedvetenhet, effektivitet och sist men inte minst, hårt arbete. Vi är ett team så du kommer ständigt få information om allt under hela försäljningsprocessen. Jag vill överträffa dina förväntningar!

Vill du sälja och få bäst betalt? Då har du kommit rätt.

Kontakta mig på 076-030 10 49 eller nicolas.stjern [at] skandiamaklarna.se
Ser fram emot att få träffa dig. Vi ses och hörs!

5 av 5 i betyg från 10 kunder via Hittamäklare

"Wow! Vi är så glada att vi anlitade Nicolas! Han gjorde ett helt fantastiskt jobb med vår försäljning. Han va målinriktad, lyhörd och driven. Han slog prisrekord i vår förening (i en sämre marknad). Om ni någonsin står i valet och kvalet om vilken mäklare ni ska anlita så är Nicolas Stjern det självklara valet! "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Nicolas Stjern

Ta del av vår integritetspolicy