Natalie Millnell

Natalie Millnell

Fastighetsmäklare
Partner
natalie.millnell [at] skandiamaklarna.se

Med en oslagbar målmedvetenhet och närvaro i fokus har Natalie genererat hundratals bostadsförsäljningar i Skåne med flera hundratals nöjda och återkommande kunder. Slagit rekord två år i rad och blivit årets mäklare 2014-2015 tidigare på en starkt konkurrerande firma i Malmö.
Hon kännetecknas av en stark kompetens och skicklighet till att hantera förhandlingslägen med en professionell kvalité och ett personligt engagemang igenom hela försäljningen, vilket skapar en trygghet och skicklighet. Natalie strävar i varje enskild affär att överträffa både sina egna och kunders högt ställda förväntningar. Nyckeln för en framgångsrik bostadsaffär är att bibehålla en ömsesidig lojalitet men framförallt ett långsiktigt förtroende efter att affären är avslutad är hennes inställning.
Hon är född och uppvuxen i Malmö vilket förklarar den stora kontaktnät hon har, men även hennes ödmjuka karaktär och grundliga tillvägagångssätt i varje enskild bostadsaffär. På fritiden spelar hon tennis och åker till USA under ledigheten, vilket har underlättat det engelska språket med utländska kunder.
Kontakta Natalie för ditt livs största affär!

4.8 av 5 i betyg från 66 kunder via Hittamäklare

"Vi köpte en lägenhet där Natalie var mäklare och vi var imponerad över hennes professionalitet, så vi bestämde oss för att anlita henne till vår egen försäljning och efter att ha träffat 4 mäklare på värderingsmöte så var hon tveklöst den bästa. Vi fick väldigt bra information och hjälp om hur vi ska förbereda oss inför fotograferingen; stylisten som hon samarbetar med är väldigt duktig, och fotograferna också. Vi blev väldigt nöjda med prospektet och hur hon förhandlade med intressenterna, och på bara några dagar var lägenheten såld till 200 000 över utgångspris! Jag kommer rekomendera Natalie till alla jag känner! Toppmäklare!"

Läs rekommendationer