Natalie Millnell

Natalie Millnell

Fastighetsmäklare
Partner
natalie.millnell [at] skandiamaklarna.se

Med en oslagbar målmedvetenhet och närvaro i fokus har Natalie genererat hundratals bostadsförsäljningar i Skåne med flera hundratals nöjda och återkommande kunder. Slagit rekord två år i rad och blivit årets mäklare 2014-2015 tidigare på en starkt konkurrerande firma i Malmö.
Hon kännetecknas av en stark kompetens och skicklighet till att hantera förhandlingslägen med en professionell kvalité och ett personligt engagemang igenom hela försäljningen, vilket skapar en trygghet och skicklighet. Natalie strävar i varje enskild affär att överträffa både sina egna och kunders högt ställda förväntningar. Nyckeln för en framgångsrik bostadsaffär är att bibehålla en ömsesidig lojalitet men framförallt ett långsiktigt förtroende efter att affären är avslutad är hennes inställning.
Hon är född och uppvuxen i Malmö vilket förklarar den stora kontaktnät hon har, men även hennes ödmjuka karaktär och grundliga tillvägagångssätt i varje enskild bostadsaffär. På fritiden spelar hon tennis och åker till USA under ledigheten, vilket har underlättat det engelska språket med utländska kunder.
Kontakta Natalie för ditt livs största affär!

4.8 av 5 i betyg från 41 kunder via Hittamäklare

"Jag träffade Natalie på en visning och märkte direkt att hon som mäklare sticker ut bland mängden. Därför valde jag att själv anlita henne. Natalie är en extremt engagerad, hungrig och vass mäklare! Detta kommer givetvis med både för- och nackdelar, mest fördelar ;) Fördelarna är att din bostad kommer bli såld, säkert till och med innan visning! Vidare har hon stenkoll på sina kunder och har ett stort nätverk. Hon hjälper även till med precis alla delar och kommer med tips och idéer som verkligen känns som "utanför boxen". Den enda nackdelen kan vara just det faktum att hon ibland kan upplevas som lite för hungrig men har du skinn på näsan så upplever du det snarare som en stark fördel. Och när du säljer din bostad är det ju precis en hungrig mäklare du vill ha, eller hur? :) Jag kommer aldrig sälja en bostad via någon annan mäklare än Natalie och har redan rekommenderat henne vidare! "

Läs rekommendationer