Natalie Englander

Natalie Englander

Fastighetsmäklare
natalie.englander [at] skandiamaklarna.se

Natalie Englander heter jag och jobbar som fastighetsmäklare på SkandiaMäklarna. Jag är uppväxt i södra delarna av Linköping och har god lokalkännedom om Linköping med omnejd.

Min ambition som fastighetsmäklare är att alltid överträffa mina kunders förväntningar och att mina kunder ska känna sig trygga genom hela köp-/säljprocessen. Med bred kunskap inom alltifrån nyproduktion till villor till bostadsrätter samt fritidshus leder jag dig med van och trygg hand genom bostadsaffären. Mitt mål är att bygga långsiktiga relationer där du som säljare känner stort förtroende och väljer att anlita mig återkommande gånger. Jag brinner för mitt jobb och ledorden i mitt arbete är kvalitet, engagemang, personlighet och tillgänglighet. För mig är alla affärer precis lika viktiga, stora som små!

2018 hade jag en topp 10-placering på årets mäklare inom kedjan, en utmärkelse som baseras på kundnöjdhet och affärer, min ambition och målsättning framåt är att fortsätta överträffa mina kunders förväntningar och få ännu nöjdare kunder. Jag har bred kunskap och förmedlar alltifrån nyproduktion till fritidshus till bostadsrätter och villor, i och med detta träffar jag varje dag presumtiva köpare till just din bostad.

Varmt välkomna att kontakta mig för ett första förutsättningslöst möte gällande din boendesituation!

4.9 av 5 i betyg från 75 kunder via Hittamäklare

"Kunde inte valt en bättre mäklare! Bra dialog genom hela processen och fick till en affär som överträffade mina förväntningar. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy