Mose Karlsson

Mose Karlsson

Fastighetsmäklare
Teamledare/Partner
mose.karlsson [at] skandiamaklarna.se

Att vara fastighetsmäklare är ett trevligt och variationsrikt arbete! Det är ett privilegium att få hjälpa människor med denna stora och betydelsefulla affär. När du skall sälja din bostad är det av stor betydelse att den presenteras på bästa tänkbara sätt – detaljerna gör skillnaden. Därför hjälper jag dig gärna genom att göra mitt yttersta genom hela förmedlingsprocessen. Engagemang och tillgänglighet kommer att ha stor betydelse för slutresultatet.

Jag studerade till fastighetsmäklare via FEI (Företagsekonomiska Institutet) under 2018 – 2019. Min barndom spenderades i Småland där jag är född och jag kom till Skåne som 20-åring, under denna tid har jag hunnit vara bosatt i Hässleholm, Staffanstorp samt i Malmö, där jag bor i dag.

När jag är ledig spenderar jag det mesta av min fritid på att träna och tävla i Crossfit. En god hälsa är fundamentalt för mig. Utöver det studerar jag även till civilekonom på FEI, där jag också hjälper blivande fastighetsmäklare med deras studier som lärarassistent.

4.9 av 5 i betyg från 41 kunder via Hittamäklare

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Mose Karlsson

Ta del av vår integritetspolicy