Moa Strandberg

Moa Strandberg

Fastighetsmäklare
moa.strandberg [at] skandiamaklarna.se

Jag har arbetat på SkandiaMäklarna sedan slutet av 2017 och älskar att jobba med kombinationen människor, bostäder och försäljning. Snabbt tempo, ombytlig miljö och glädjen av att ingen dag eller affär är densamma driver mig framåt i att göra din bostadsaffär till den bästa. Jag är född och uppvuxen i Malmö vilket gör att jag har mycket god lokalkännedom; jag vet var bussarna går, var du handlar din mat och hur lång tid det tar att cykla från A till B.

En bostadsaffär ska genomsyras av engagemang, trygghet och förtroende från start till mål. Detta tillsammans med en tydlig plan för varje individuell process är vägen till bäst betalt. Jag är en driven person som inte är rädd för hårt arbete och kommer göra allt för att guida dig genom kanske din största affär någonsin.

Tveka inte på att höra av dig om du går i säljtankar eller vill veta vad din bostad är värd.

4.9 av 5 i betyg från 37 kunder via Hittamäklare

"Moa! Vilken stjärna! Vi hade aldrig någonsin kunnat få en bättre mäklare än Moa. Med hennes driv, engagemang , proffsiga och säkra sätt kändes det som om hon varit mäklare i 50 år! Det är en ynnest att möta så yrkeskunniga och duktiga människor som Moa. Nästa gång vi går i säljtankar eller känner någon som gör, då vet vi en Moa Strandberg på Skandiamäklarna. "

Läs rekommendationer