Michell Balok

Fastighetsmäklare 070-777 82 52

Värdera din bostad med mig

Jag hjälper dig värdera din bostad helt kostnadsfritt och utan förbindelser.

Värdera

Om Michell

Mitt namn är Michell Balok och jag arbetar som fastighetsmäklare i Tyresö och Älta.

Jag har alltid arbetat med försäljning vilket har varit den perfekta skolan för mig och som har givit mig de bästa förutsättningarna i min nuvarande roll som fastighetsmäklare. Genom mina tidigare yrkesroller har jag lärt mig vikten av att skapa struktur samt att tillsammans med dig som kund arbeta mot gemensamt uppsatta mål och framför allt att du som kund ska känna dig trygg genom hela processen.
Att få arbeta med ett så givande och spännande yrke som fastighetsmäklare är en ynnest. Jag får här möjligheten att i tidigt skede hjälpa mina kunder med en av deras livs viktigaste affär. Vanligtvis uppstår det en uppsjö av frågor och funderingar och att då få hjälpa mina säljare och köpare att räta ut frågeteckningen och agera bollplan är en viktig roll i mitt arbete. Att dessutom kunna ge kunskap och trygghet till alla parter är både givande och vansinnigt roligt. Försäljning handlar lika mycket om att skapa trygghet och svara på frågor som att knyta ihop säcken så alla parter blir överens och känner att det är en bra affär.

Jag bor i Krusboda med min sambo och mina två söner, att både bo och arbeta i Tyresö är en otrolig fördel. Jag kan och vet mycket om vår fina skärgårdskommun och vet vilka förskolor och skolor som finns i vilka områden. Att berätta om Tyresös fina natur och strövområden eller var golfbanan eller var barnens favoritlekplats är berättar jag gärna när vi ses.

Kontakta mig om du har funderat på att sälja eller om du funderar på vad din nuvarande bostad är värd. Tänk på att ligga steget före är alltid bäst- var alltid REDO…. Och bli det med mig!

Jag finns i

Steg
  1. Nuvarande steg 1
  2. 2

Värdera din bostad

Ikon: Tack för din bokning!

Tack! Inom kort kommer vi att kontakta dig.