Michaela Rydén

Michaela Rydén

Fastighetsmäklare
michaela.ryden [at] skandiamaklarna.se

Det är svårt att ha fastighetsmäkleriet mer i blodet än Michaela. Pappa Pontus jobbade som mäklare med egen firma i Västerås, vilket inspirerade både Michaela och tvillingsystern Felice. Så länge systrarna kan minnas har det varit en självklarhet att båda skulle bli mäklare.

Michaela har gedigen erfarenhet av kundkontakter och relationsbyggande, inte minst tack vare sin bakgrund i restaurangbranschen. Hon älskar kundmötet, är bra på att fånga upp människors önskemål och hantera stora sällskap, som under visningen. En av hennes största talanger är att uppmärksamma och bemöta alla på ett sätt som passar dem. Michaela drivs av att prestera och få saker gjorda, med fokus på att kunderna ska bli riktigt nöjda.

Hon har kombinerat heltidsstudier till fastighetsmäklare på distans med halvtidsjobb i butik. Krävande och utmanande förstås, men det är inget som stoppar Michaela. På fritiden tycker hon om att umgås med familj och vänner, vara utomhus så mycket som möjligt och gärna vinterbada – något hon började med långt innan det blev trendigt.