Max Hjertqvist

Max Hjertqvist

Fastighetsmäklare
max.hjertqvist [at] skandiamaklarna.se

En sympatisk västeråsare med lång erfarenhet av försäljning och förtroendeskapande. Max är en naturbegåvning som har vunnit flera fina säljutmärkelser. Han jobbar strukturerat med en tydlig plan och har det driv som behövs för att maximera slutpriset. Till sin hjälp har han också en av kontorets mest uppdaterade fastighetsmäklarutbildningar, där han dessutom blev utsedd till Årets Mäklarstudent.

Bostäder är ofta människors största affärer i livet och Max gör det lilla extra för att skapa trygghet hos både säljare och köpare. Han har en tanke bakom allt, lämnar inget åt slumpen och älskar pulsen och intensiteten i säljarbetet och budgivningen.

Max är gift och har två barn. I likhet med många andra på Västerås-kontoret är han väldigt sportintresserad, och lyckades få jobbet trots att han håller på ett annat italienskt fotbollslag (Inter) än kontorschefen Ronny (som är Milan-supporter). Det egna fotbollspelandet är ett avslutat kapitel, men Max håller gärna igång med padel, golf och styrketräning.

5 av 5 i betyg från 31 kunder via Hittamäklare

"En släkting rekommenderade Max som mäklare och jag är väldigt nöjd över beslutet att anlita honom. Max är väldigt engagerad och har alltid varit tillgänglig under hela försäljningen. Jag skulle varmt rekommendera andra att anlita Max som mäklare. "

Läs rekommendationer